Sport

Maribor – CFR Cluj se vede la TV! Cine transmite meciul campioanei României din turul play-off-ului Conference League

Vești bune pentru microbiștii din România care se temeau că nu vor putea vedea la televizor meciul dintre Maribor și CFR Cluj. Partida campioanei va fi transmisă pe două posturi TV.
18.08.2022 | 15:08
Maribor  CFR Cluj se vede la TV Cine transmite meciul campioanei Romaniei din turul playoffului Conference League
Maribor - CFR Cluj se vede la TV! Cine transmite meciul campioanei României din turul play-off-ului Conference League. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

S-au risipit emoțiile în ceea ce privește duelul dintre Maribor și CFR Cluj, prima manșă a play-off-ului UEFA Europa Conference League. În cele din urmă, meciul va fi transmis la TV!

Pe ce posturi TV se vede meciul Maribor – CFR Cluj

Vestea că Maribor – CFR Cluj va putea fi urmărit pe micile ecrane în România a venit chiar în ziua partidei din Slovenia, care va lua startul la ora 21:15.

ADVERTISEMENT

Joi, 18 august, la prânz, Digi Sport și Prima Sport au cumpărat drepturile de transmisie și retransmisie a meciului dintre Maribor și CFR Cluj, care sunt adversare în turul play-off-ului Conference League.

S-a repetat astfel istoria de săptămâna trecut, când, meciul de acasă a lui CFR Cluj, câștigat cu scorul de 1-0 în fața lui Șahtior Soligorsk, a fost cumpărat târziu de televiziuni. Digi și Prima s-au înțeles cu ardelenii pentru drepturile de difuzare tot în ziua confruntării.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu se teme de noul antrenor al slovenilor

Cu doar două zile înainte să primească vizita campioanei României, Maribor și-a schimbat antrenorul. Radovan Karanovic, care se afla pe banca tehnică din septembrie 2021, a fost dat afară, iar în locul său l-au adus pe Damir Krznar (50 de ani), fost secund la Dinamo Zagreb.

A fost prilejul perfect pentru ca Dan Petrescu să spună că se teme și mai tare de campioana Sloveniei, din cauza șocului pe care îl poate produce venirea croatului pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

„Sunt fericit că sunt în Maribor. Acum 5 ani, când am început aventura la CFR Cluj, am efectuat un cantonament aici, în Maribor. A fost o perioadă bună.

Cred că Maribor a avut ghinion în ultimele meciuri jucate. Au prestat un fotbal bun împotriva campioanei Finlandei, HJK Helsinki. Am urmărit și două meciuri în campionat. Au avut ghionion. Din păcate, antrenorul a plătit cu postul. Ăsta este fotbalul.

ADVERTISEMENT

Noul antrenor nu putea schimba prea multe în două zile. A lucrat la moral, la spirit, poate și la noroc. Sper să nu fie mai norocos. Mereu se întâmplă ceva când se schimbă… Ne-a surprins, nu ne-a căzut foarte bine”, a declarat Dan Petrescu, înainte de Maribor – CFR Cluj.

ADVERTISEMENT