VIDEO. Maribor - Liverpool 0-7. Asta-i cea mai tare! Klopp, totuşi nemulţumit după măcelul din Slovenia!

liga campionilor, live video, maribor-fc liverpool

UPDATE, ora 00:03/ Jurgen Klopp a fost nemulţumit la final de evoluţia jucătorilor săi, în ciuda victoriei impresionante: "Este un grup foarte strâns, deci trebuie să obţinem rezultate. Am stabilit o bază în primele două meciuri. Putem lupta într-un astfel de meci. Sună ciudat după un astfel de meci, însă dacă nu este concentrat nu poţi avea randament maxim. Am fost aproape să celebrăm contra-pressingul mai mult decât golurile. Acesta a fost cel mai bun lucru din această seară", a fost declaraţia neamţului.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

UPDATE, ora 23:45 / Liverpool s-a impus cu 7-0 pe terenul celor de la Maribor, datorită golurilor marcate de Roberto Firmino (4', 54'), Mohamed Salah (19', 40') ,  Philippe Coutinho (13'), Oxlade-Chamberlain (86') şi Alexander-Arnold (90'). "Cormoranii" sunt pe primul loc în grupa E, la egalitate de puncte cu surpriza Spartak Moscova.

Maribor - Liverpool LIVE STREAM Liga Camionilor. Cu doar două puncte din primele două meciuri din cadrul grupei E, FC Liverpool nu poate fi sigură de calificarea în următoarea fază, deşi opiniile specialiştilor au fost la tragerea la sorţi că The Reds au avut şansă, doar Sevilla fiind un adversar de calibru. Iată însă că după primele două meciuri Liverpool are acelaşi număr de puncte cu Spartak Moscova, două şi nu a obţinut nici o victorie. VEZI ONLINE AICI LIVE VIDEO ÎN FORMAT LIVE STREAM MECIUL ŞI TOATE GOLURILE SI CHAMPIONS LEAGUE

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Maribor - Liverpool LIVE STREAM Liga Camionilor. Pentru slovenii de la Maribor Branik simplul acces în grupele Ligii a fost un mare succes. E clar că nu pot spera mai departe şi că au toate şansele să termine ultimii în grupă. Acasă au jucat bine cu Spartak şi au făcut 1-1, dar au ratat câteva mari ocazii şi ar fi meritat mai mult decât o remiză.

Maribor - Liverpool LIVE STREAM Liga Camionilor

Maribor - Liverpool LIVE STREAM Liga Camionilor. Este momentul primei victorii pentru echipa lui Jurgen Klopp. Nimeni nu i-ar ierta germanului dacă cormoranii s-ar împiedica la Branik de o echipă care e la degetul mic din punct de vedere financiar faţă de gruparea din Premier League. Însă, absenţele unor oameni importanţi, precum Adam Lallana şi Sadio Mane.

Maribor - Liverpool LIVE STREAM Liga Camionilor.  Sunt oameni importanţi pentru ofensiva lui Jurgen Klopp, care trebuie să lase totul pe umerii a doi brazilieni, Philippe Coutinho şi Roberto Firmino. Ultima prezenţă a slovenilor în grupele Ligii Campionilor a avut loc în 2014 şi atunci au avut parte de Chelsea, 6-0 pentru englezi la Londra şi un neaşteptat 1-1 la Branik.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004