Fotbal intern

Un GREU al naţionalei, în bar pînă azi dimineaţă! Piţi, şocat

ROM NIA - UNGARIA este meciul în care Ciprian Marica nu poate fi folosit sub nicio formă, fiind suspendat, iar vineri s-a decis că atacantul nu poate juca nici contra Finlandei. Chiar şi aşa,...
11.10.2014 | 14:34
Un GREU al nationalei in bar pina azi dimineata Piti socat
ADVERTISEMENT

ROM NIA – UNGARIA este meciul în care Ciprian Marica nu poate fi folosit sub nicio formă, fiind suspendat, iar vineri s-a decis că atacantul nu poate juca nici contra Finlandei. Chiar şi aşa, Ciprian Marica a profitat din plin de pauza competiţională, deşi este accidentat şi ar fi trebuit să se recupereze. Nu în club cu mai multe pahare de vin şi cu muzica în urechi de îţi ţiuie timpanul pînă la orele dimineţii, ci acasă, relaxat pentru că accidentarea la menisc să se refacă cît mai rapid.

“Leziunea lui Ciprian la fascia plantară l-a făcut indisponibil şi pentru partida cu Finlanda. Această leziune, anterioară convocării lui şi cauzată de problemele pe care le are la meniscul extern, l-a împiedicat azi, 9 octombrie, să ducă la bun sfîrşit o şedinţă întreagă de antrenament. Urmează ca în zilele următoare Ciprian să se opereze în Germania”, a declarat Pompiliu Popescu pe 9 octombrie, medicul echipei naţionale a României, pentru site-ul FRF.

ADVERTISEMENT

Marica a chefuit pînă la 5 dimineaţă, cu vin rose

Doar că, pînă la operaţie, vîrful internaţional se pare că a ţinut să se mai destindă puţin după perioada grea prin care a trecut în campionatul Turciei, dar şi în cele cîteva zile petrecute alături de Victor Piţurcă în cantonamentul de la Mogoşoaia. Şi, vineri seară, atacantul lui Konyaspor a vizitat un club de fiţe din Bucureşti, din zona Ştefan cel Mare, nu pentru cîteva minute, ci pentru mai multe ore! În jurul orelor 01:00, Marica a sosit în club, însoţit de mai mulţi prieteni, consumînd mai multe sticle de vin rose, în timp ce era flancat de două “gorile”, pentru ca paparazzi să nu îl poată surprinde. Mai mult, locul unde a stat fotbalistul mai bine de 4 ore a fost ales foarte bine, fiind situat într-un colţ al clubului, cu spatele la un perete pe care este imprimat numele clubului, dar cu faţa în dreptul meselor de VIP. Lîngă jucătorul lui Konyaspor s-a aflat şi fostul dinamovist, Vlad Munteanu, care s-a întreţinut preţ de mai multe minute cu Marica. La final,  în jurul orelor 05:00 dimineaţă, după ce şi-a plătit consumaţia, în dreptul lui Ciprian, susţin sursele FANATIK.RO, erau bifate 5 sticle de vin!

marica_90330100_27577100

Giani Kiriţă aproape de a fi linşat în club!

Tot în acelaşi club, cînd Marica savura vinul rose, Giani Kiriţă s-a întreţinut cu shot-urile de tărie! Fostul căpitan dinamovist era atît de bine-dispus că, deşi era însoţit de mai multe domnişoare, nu înceta să invite la dans şi alte petrecăreţe şi a fost la un pas să fie linşat din această cauză. Mai mulţi tineri, deranjaţi de avansurile pe care Kiriţă le face unei domnişoare, au sărit să-l bată şi doar întervenţia unui nepot al lui Nicu Gheară, Darius, a făcut ca fotbalistul să nu fie avariat serios.

ADVERTISEMENT