Marica dă de pământ cu Burleanu! ”Cea mai neagră perioadă a fotbalului românesc”

Filon Stan   
in Fotbal intern
17/04/2018, 11:17
Marica dă de pământ cu Burleanu! ”Cea mai neagră perioadă a fotbalului românesc”

Fostul tricolor Ciprian Marica a asociat ”cea mai neagră perioadă a fotbalului românesc”, cu Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. În schimb, Marica a spus de ce îl vrea pe Ionuţ Lupescu la FRF!

“Am remarcat la Ionuţ Lupescu deschiderea faţă de decizii. Are acest spirit de echipă. Înţelege că trebuie să se sfătuiască cu oameni competenţi, care au făcut ceva şi respectă tradiţia fotbalului românesc. Avem nevoie de oameni liberi, independenţi. Am văzut la Ionuţ echilibru, deschidere. Nu degeaba a jucat în Germania, nu degeaba a fost la UEFA.

”În mandatului lui, 29 de echipe au fost desfiinţate”

Nu putem găsi o comparaţie între el şi Răzvan Burleanu, care reprezintă cea mai neagră perioadă din istoria fotbalului românesc. Pe final de campanie, Burleanu a atras doar oameni pentru imagine, ca să-şi mai spele păcatele. În mandatul lui, 29 de echipe au fost desfiinţate. În mandatul lui, l-a adus pe Daum şi s-a întâmplat să nu mai avem şanse la calificare cu nu ştiu câte etape înainte de final. Acum, avem o şansă! Cu toţii suntem uniţi pentru Ionuţ. El trebuie să vină cu acest spirit nou, modern, pentru a salva fotbalul românesc!”, a declarat Marica, la Antena 3.