News

Marica e un adevărat patriot! :) Mesajul neașteptat pe care l-a postat pe Facebook după apariția filmării compromițătoare

29.04.2020 | 22:48
Marica e un adevarat patriot  Mesajul neasteptat pe care la postat pe Facebook dupa aparitia filmarii compromitatoare
ADVERTISEMENT

Cunoscut ca unul dintre cei mai mari cuceritori din lumea fotbalului românesc, Ciprian Marica a comis-o din nou. Fostul atacant internațional a făcut „marcaj strâns” la Ana Muntean, nimeni alta decât nora lui Florin Muntean, fostul patron Transgaz, chiar dacă trăiește de ani buni o poveste de dragoste cu Ioana Marcu, tânăra care i-a dăruit doi copii.

Idila s-a consumat în august 2019, însă imaginile au fost date publicității abia acum și îl surprind pe Marica în încercarea de a-l calma pe soțul încornorat, hotărât să-i aplice o corecție zdravănă pentru scena la care tocmai fusese martor.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica, prima reacție după scandalul adulterului. Fostul fotbalist a transmis un mesaj cu iz patriotic

La scurt timp după apariția filmulețului cu pricina, fostul fotbalist a postat pe contul personal de Facebook un mesaj cu subînțeles. Invocând dragostea sa pentru țară și pentru tricolorul sub care a evoluat vreme de 10 ani, acesta sugerează că s-a izbit de-a lungul timpului de oameni care au încercat într-un fel sau altul să obțină foloase necuvenite de pe urma imaginii sale.

În decursul anilor, au mai existat trădători de ţară. Trădătorii ăştia ai istoriei au fost însemnaţi cu sângele eroilor noştri. Au fost blestemaţi”, a transmis Marica, avertizându-i, totodată, pe răuvoitori că va veni ziua în care vor trebui să plătească scump pentru faptele lor.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Ciprian Marica după ce a fost prins că și-a înșelat iubita cu soția altui bărbat

Am fost educat de mic să lupt pentru România. Cu armele mele. Tot ce mi-am dorit din toată fiinţa mea în viaţa asta a fost să joc pentru tricolor şi să mi se cânte imnul. Şi la fiecare meci al naţionalei eu am avut alături bunicii, părinţii, pe toţi cei care m-au crescut cu mândrie de neam, de patrie, mândru că sunt român.

Nu m-a interesat politica niciodată. Dar niciodată nu am plecat capul, niciodată nu le-am dat satisfacţie celor care încercau să ne facă să plecăm capul ca să obţină foloase închipuite din pierderea identităţii naţionale. Poate unii nu au înţeles ce înseamnă tricolorul.

ADVERTISEMENT

Roşul ăsta de pe drapel e sângele strămoşilor noştri. Şi al fraţilor noştri sacrificaţi pe diverse câmpuri de luptă!, poate chiar în timp ce scriu aici. Al medicilor care îşi dau azi viaţa ca să salveze vieţile românilor noştri, fără să-i intereseze jocurile politice!

În decursul anilor, au mai existat trădători de ţară. Trădătorii ăştia ai istoriei au fost însemnaţi cu sângele eroilor noştri. Au fost blestemaţi. Poporul ăsta nu-şi iartă trădătorii. Şi atunci, cum vă permiteţi să vă manjiţi cu jertfa a generaţii de români şi să credeţi că nu veţi plăti trădarea?“, a scris Ciprian Marica pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT