Cele mai citite

Marica a răbufnit la adresa unui fost oficial al naţionalei României. “Să uite de mine!”

Scandal între Ciprian Marica, fostul jucător al echipei naţionale a României, şi un fost oficial al "tricolorilor".
Autor: Iuliana Spirache | 16.12.2017 | 11:39
Marica a răbufnit la adresa unui fost oficial al naţionalei României.

Nemulţumit de faptul că Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale a României, a declarat că despre Ciprian Marica că “nu e genul de om care să meargă să vadă latrinele de prin comune pe la liga a treia. Nu e genul de om, lui îi pute treaba asta. Pe Marica îl văd mai rău decât Burleanu. N-are cum să candideze, se compromite”, fostul jucător al echipei naţionale a României a ţinut să-i răspundă.

Ciprian Marica a postat un mesaj pe un site de socializare în care îi răspunde lui Pompiliu Popescu şi susţine că fostul medic al naţionalei României ar trebui să nu-l mai jignească. Mai mult, Marica spune că nu s-a pronunţat în legătură cu o viitoare candidatură la şefia Federaţiei Române de Fotbal.

Ce a scris Ciprian Marica despre Pompiliu Popescu:

“De la începutul acestei luni, fostul medic al echipei naţionale îmi foloseşte numele în apariţii publice ocazionate de viitoarele alegeri de la FRF. Într-o societate cu multe probleme de sănătate dânsul are foarte mult timp liber pe care şi-l ocupă cu discuţii despre mine. Se prezintă drept un om care va revoluţiona fotbalul, propune candidaţi, pretinde că vorbeşte în numele unor personalităţi. Din nefericire, o face precum un om din afara fenomenului, altfel ar şti (sau s-ar documenta şi ar afla!) că una din condiţiile dosarului de candidat prevede studiile superioare de lungă durată, fără vreo legătură cu calitatea de antrenor. De fapt ce treaba are ?!

Mulţi m-au întrebat despre sursa acestor atacuri neaşteptate. Chiar nu mă interesează. De ce i-ar fi teamă ca voi candida la funcţia de preşedinte dacă eu nu m-am pronunţat vreodată pe acest subiect? Lăsând la o parte cuvintele jignitoare şi insinuările calomnioase, mi se pare profund neetic să fiu luat la ţintă după ce (şi) lupta mea onestă pentru tricolor i-a adus domnului doctor beneficii materiale consistente.

Am colaborat bine şi l-am respectat dintotdeauna, de aceea această atitudine mă surprinde. Îmi permit să-l rog să-si vadă de afacerea în care a investit, pentru că şi eu am pus “umărul” la buna desfăşurare a acesteia. Şi-l mai rog să uite de mine, să nu mă mai pomenească numele. Mereu am preţuit educaţia, este o trăsătură venită din familie. În acest sens, m-am pregătit la universităţi prestigioase din Germania, Elveţia şi Spania chiar şi în timpul carierei sportive şi deţin diplome de absolvent şi certificări de studii aprofundate recunoscute pe plan mondial. Dacă era interesat de subiect puteam să îl lămuresc personal. Chiar refuz sa cred ca in România unii sunt deranjaţi ca exista oameni din preajma lor care doresc sa înveţe sa facă lucrurile la un nivel înalt! În rest, îi doresc succes în toate acţiunile profesionale pe care le întreprinde. Sărbători cu bucurii şi un An Nou cu sănătate”, a scris Ciprian Marica pe un site de socializare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE