Marica îl propune pe Rednic la FCSB. “Poate fi cheia succesului!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
25/03/2018, 12:51
Marica îl propune pe Rednic la FCSB. “Poate fi cheia succesului!”

Fostul internaţional român a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mircea Rednic, despre care susţine că poate fi cheia succesului la FCSB. Mai mult, acesta crede că este normal ca Gigi Becali să-l dea afară pe Nicolae Dică, dacă acesta nu va îndeplini obiectivul echipei.

“Mircea Rednic este un antrenor care mie îmi place, are experienţă, a reuşit să facă performanţă, mi-a duc aminte, în cel mai recent mandat al său la Dinamo, cu bani puţini sau chiar deloc. Aşa că Mircea Rednic poate fi cheia succesului la FCSB. Până la urmă este normal ca la Steaua să se ceară performanţă, s-au făcut investiţii, aşa că este normal ca patronul să ceară câştigarea campionatului. Aşa că e clar că s-ar putea despărţi de actualul antrenor, în caz de nereuşită”, a spus Ciprian Marica pentru o emisiune de sport.

Steaua sau CFR Cluj?

“Văd Steaua care oscilează, cu variaţii de formă ale jucătorilor, ceea ce poate fi normal dacă ţinem cont de faptul că mulţi dintre ei sunt tineri, şi CFR Cluj, o echipă ambiţioasă, care ştie clar ce ţinteşte iar ăsta este meritul lui Dan Petrescu”, a mai spus Marica. 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×