Carousel hot news

Marica, REVOLTAT de moartea lui Iovan: “RUŞINE!”

Dezastrul care a lovit România în urmă cu cinci zile, cînd un avion s-a prăbuşit, iar doi oameni au murit din cauza lipsei de reacţie a autorităţilor competente, nu l-a lăsat indiferent nici...
Autor: Mircea Dominte | 25.01.2014 | 17:37
Marica, REVOLTAT de moartea lui Iovan:

Dezastrul care a lovit România în urmă cu cinci zile, cînd un avion s-a prăbuşit, iar doi oameni au murit din cauza lipsei de reacţie a autorităţilor competente, nu l-a lăsat indiferent nici pe Ciprian Marica, el exprimîndu-şi indignarea şi tristeţea prin intermediul paginii personale de Facebook.

“Am văzut tragedia din Apuseni şi dezbaterile de la televizor. Durerea a fost mai mare chiar decît indignarea, practic am fost pietrificat emoţional cîteva zile. Am văzut fel şi chip de declaraţii care mai de care mai penibile, decizii luate de ochii lumii, multe, prea multe gafe. Aş vrea în primul rînd să transmit şi eu condoleanţe familiilor. Apoi aş vrea să cer sa le fie RUŞINE tuturor incompetenţilor fără bun simţ care aruncă vina unii pe ceilalţi”, a scris atacantul naţionalei. 

“Domnilor plătiţi de cetăţenii pe care trebuie să-i serviţi, telefoane inutile stiţi să interceptaţi. Ştiţi să daţi “pe surse” stenograme fără rost? Le faceţi publice de ochii lumii, să pară că munciţi, şi cînd este cazul să vă arătaţi competenţa cu adevărat daţi din umeri şi vă faceţi de rîs. Însă mult mai grav de atît e ce s-a întîmplat în spatele acestei drame, dacă e adevărat ce publică presa. Cum să profiţi că atenţia oamenilor e îndreptată spre o tragedie şi să dai legi care acoperă fărădelegi? Cum sa pui taxe oamenilor şi, pe ascuns, să ştergi datoriile de o jumătate de miliard de euro ale unei firme străine? Ce suflet aveţi?”, a mai scris Marica.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!