“Marica are oferte pe bani mulţi. În România nu şi-l permite nimeni să îl transfere”

Constantin Radu   
în Horia Ivanovici
29/08/2013, 17:39
“Marica are oferte pe bani mulţi. În România nu şi-l permite nimeni să îl transfere”

Laurenţiu Reghecampf a anunţat la FANATIK SHOW că pe lista de achiziţii a Stelei se află şi Ciprian Marica. Victor Becali spune însă că în acest moment atacantul are şi alte oferte din Europa, pe sume enorme.

“În Liga 1, e vreun antrenor care l-ar refuza pe Marica?! Reghecampf a spus că şi l-ar dori la echipă. Asta am auzit. Eu am o relaţie bună cu Ciprian şi, din cîte ştiu eu, are oferte importante, pe bani care în România e greu să-i oferi. Dacă nu-şi găseşte, totuşi, vreo echipă ar fi bine şi la Steaua. Nu cred ar avea o problemă că a fost crescut de Dinamo, dar asta depinde de el. A jucat mult afară şi poate gîndeşte altfel faţă de Alexe, care a refuzat orice discuţie cu Steaua.”, a declarat Victor Becali la DigiSport.

Ciprian Marica şi-a reziliat contractul cu Schalke 04 şi este liber de contract. El se antrenează în acest moment cu Dinamo pînă va semna cu altă echipă. Presa din Turcia a anunţat de curînd că jucătorul este în tratative cu Bursaspor, echipă care este dispusă să-i plătească un salariu anual de 2,5 milioane de euro.

Închide ×