Galerie FOTO. Marica e STELIST. Primele IMAGINI în roş albastru

UPDATE 20:29 / Pagina de Facebook a Stelei a anunţat transferul lui Ciprian Marica. Fotbalistul a semnat pentru o perioadă de un an şi va purta tricoul cu numărul nouă.

Click sus pe galeria foto!

------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 20:13 / Viorel Păunescu a dezvăluit că Marica a semnat deja contractul cu Steaua.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

”Marica a semnat acum zece minute. Este un jucător serios, nu prea a jucat pe la petreceri, ca alţii, este foarte util Stelei”, au fost cuvintele lui Viorel Păunescu.

--------------------------------------------------------------------------------------

UPDTE ORa 18:00 / Anamaria Prodan a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO: "Marica e aproape rezolvat. În minutele următoare se semnează. Un jucător mare cere mereu un contract perfect. Ciprian îmi este un bun prieten. Sînt bucuroasă că a semnat. Dacă se rezolvă şi cu cei doi jucători de la Astra e perfect. Dacă vine şi Marica şi vine şi Budescu e greu pentru orice jucător să fie titular. Fotbalul nu se uită la Marica. El o să sclipeasă cu Reghe antrenor."

------------------------------------

MARICA SEMNEAZA CU STEAUA. UPDATE 17:30 / Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că Ciprian MArica se află acum alături de Vali Argăseală şi semnează contractul cu Steaua! Vom reveni cu amănunte! 

............................................................................

MARICA SEMNEAZA CU STEAUA. UPDATE 20:58 / ”Mie mi-a fost jenă să-i spun că-i dau 20-25.000 de euro pe lună. El a auzit de asta şi mi-a spus că nu vrea nici un ban. Mi-a spus că vine să joace 2-3 ani, apoi să se transfere la o echipă din Europa pentru cîteva milioane.

În contract are o clauză că poate pleaca atunci cînd vrea. Dar mi-a promis bărbăteşte că nu o va face înainte de preliminarii!”, a dezvăluit Gigi Becali.

--------------------------------------------------------------------------------

MARICA SEMNEAZA CU STEAUA. UPDATE 18:59. Gigi Becali a declarat  că Ciprian Marica este noul atacant al Stelei! "Dacă e la vizita medicală, înseamnă că a semnat în proporţie de 99,9%. Nu mai stau în ploaie, am luat atacant şi nu mai am emoţii. Îi dăm numai primă de Liga Campionilor 1 milion de euro dacă ne calificăm în Liga Campionilor, dar nu are salariu. Are mediu pe economie."

De asemenea, Gigi Becali a confirmat informaţia oferită acum 2 luni de FANATIK.RO, că Marica a solicitat un teren - vezi detalii aici:

"Este adevărat că dorea un teren, dar i-am spus că nu includ terenurile în negocierile de la echipă, nu mai vreau să fac puşcărie. Contractul a fost semnat pe un an de zile, pleacă atunci cînd vrea el. Poate să plece şi peste două săptămîni dacă îl enervează Reghecampf. Dacă pleacă la altă echipă, asta înseamnă că sîntem hoţi. El mi-a spus că nu face aşa ceva. Budescu mă mai interesează. Dacă nu, asta este, nu mă mai interesează nimeni", a declarat Becali.

MARICA SEMNEAZA CU STEAUA. UPDATE 13 ianuarie, ora 18:30 / Conform surselor FANATIK.RO, Ciprian Marica s-a înţeles cu Gigi Becali iar astăzi a primit înţelegerea în scris. Atacantul a solicitat un timp de analizare a contractului de către avocaţii săi, după care va semna înţelegerea!

-------------------------------

MARICA SEMNEAZA CU STEAUA. UPDATE 13 ianuarie, ora 17:55 / Ciprian Marica semnează acum cu Steaua, conform gsp.ro. Atacantul se află în aceste momente alături de Gigi Becali pentru a oficializa trecerea la Steaua!

MARICA SEMNEAZA CU STEAUA. Vom reveni cu amănunte!

MARICA SEMNEAZA CU STEAUA. 12 ianuarie, ora 18:25 / Ciprian Marica a primit o ofertă şi din partea lui Dinamo. Iată ce bani îi oferă fostul său club din România:

- Salariu lunar de 7.000 de euro, plus prime de joc
- 20.000 de euro pentru locul 1, 15.000 pentru locul 2 sau 10.000 pentru locul 3
- banii pe care Dinamo îi va primi de la UEFA dacă Marica merge la Euro 2016, anunţă prosport.ro.

Pentru participarea la turneul final a unui jucător, clubul care-l deţine primeşte 6.000 de euro/zi pe durata în care s-a aflat în cantonamentul pentru Euro.

MARICA SEMNEAZA CU STEAUA. Gigi Becali a comentat oferta lui Dinamo: "Marica n-are ce să facă la Dinamo, nu cred că se duce. El vrea să joace în Liga Campionilor. La Steaua primeşti mai multe mingi ca atacant decît la Dinamo. În proporţie de 96 la sută vine la Steaua. Marica mi-a zis aşa: <Dacă e să vin la Steaua, nu vreau nici 5 bani>. Nu vrea bani. Eu şi-aşa am vrut să fac azi o glumă... a rîs. A zis <nea Gigi, nu vreau bani, eu vreau linişte. O să dau tot ce pot>, dar cine ştie? Nu vreau să înceapă cu răutăţile!".

 

MARICA SEMNEAZA CU STEAUA. "M-a sunat Mister, Cornel Dinu, la 8 dimineaţa să-mi spună de Marica. Am vorbit puţin de bani, de sume, dar el are o ofertă foarte bună de la Steaua. Oferta noastră este în limita posibilităţilor clubului" (Ionel Dănciulescu)

------------------------------

MARICA SEMNEAZA CU STEAUA. UPDATE 12 ianuarie, ora 17:25 / Gigi Becali a declarat că aşteaptă răspunsul lui Ciprian Marica în cursul zilei de miercuri, după discuţiile purtate la palatul din Aleea Alexandru.

MARICA SEMNEAZA CU STEAUA. "Despre Marica nu vă pot spune mai multe. Mi-a spus că mîine. Eu îi fac plăcerea şi mîine o să vorbim despre Marica! Aşa mi-a zis, să anunţ mîine. Deduceţi voi ce trebuia să anunţ. O să vedeţi dacă se duce la aeroport.

MARICA SEMNEAZA CU STEAUA. Dacă mîine zice Marica da, am şi atacant, am şi fundaş stînga şi am echipă completă. De la Steaua nu pleacă nimeni! Eu vreau să întăresc echipa, nu să o slăbesc. Am vrut să investesc, să bag 7-8 milioane de euro. Sînt pornit pe un drum mare", a spus Becali.

MARICA SEMNEAZA CU STEAUA. UPDATE 12 ianuarie, ora 13:30 / Gigi Becali a declarat că Ciprian Marica a sosit la palatul său din Aleea Alexandru, iar în aceste momente se discută venirea acestuia la Steaua:

"Transferul lui Momcilovic e făcut, s-a semnat, tot. La 5 o să dau declaraţii. Poate o să vă anunţ şi alte transferuri pe care poate le rezolv până atunci. Poate vă anunţ şi transferul lui Marica. El e aici (n.r. la Palat)", a spus Becali.

UPDATE, 12 ianuarie, ora 11:20 / Gigi Becali a declarat că Marica este aproape de a ajunge la Steaua.

"E posibil ca Marica să se fi folosit de noi să-şi crească beneficiile la Getafe, dar nu mă deranjează, plus de asta , Marica e posibil să vină la noi. O să vină la noi, vom vedea dacă o să fie. Eu am vrut să fac un efort mare financiar, pentru că eu cred în el şi l-am dorit dintotdeauna. Dar, dacă a ieşit aşa cum a ieşit, trebuie să facă el un efort mare de prietenie ca să vină.

MARICA SEMNEAZA CU STEAUA. Din respectul pe care l-am avut pentru el, trebuie să facă şi el un efort.

Numai, Gata, s-a terminat cu Getafe, sînt 100%. Deci, nu pot să vă spun mai multe. Negoiţă n-are cum, eu făceam un efort mare cu condiţia de Liga Campionilor, dacă intram în Ligă el mai lua o primă de 700.000 de euro. Acum avem un mare avantaj, primele din competiţiile europene, noi nu mai plătim impozite. Eu dacă dau 100.000 primă, nu mai dau alţi 70.000 de la stat. E un mare avantaj pentru noi", a spus Becali la un post de televiziune.

UPDATE, 12 ianuarie, ora 10:40 / Ciprian Marica a mers luni la Madrid pentru a negocia venirea la Getafe, însă negocierile dintre cele două părţi încă nu au ajuns la un numitor comun, deoarece atacantul român a mai cerut timp de gîndire.

MARICA SEMNEAZA CU STEAUA. UPDATE, 11 ianuarie, ora 12:32 / Marica a ajuns azi la Madrid, iar în cursul acestei zile va semna cu Getafe. Românul a ajuns deja la sediul clubului, alături de Gică Craioveanu, pentru a semna un contract. 

MARICA SEMNEAZA CU STEAUA. A fost aşteptat şi de un puşti român, Laurentiu Badea, 14 ani, care în 2012 a jucat la un satelit al lui Real Madrid, iar din 2014 e legitimat la Getafe.

exclusiv-marica-a-ales-a-ajuns-la-sediul-clubului-pentru-a-negocia-contractul

MARICA SEMNEAZA CU STEAUA. UPDATE 10 ianuarie, ora 12:40. Marica încă negociază cu cei de la Getafe, iar un acord între cele două părţi ar putea fi parafat azi. Gică Craioveanu a declarat că antrenorul echipei Fran Escriba s-a declarat entuziasmat de faptul că Marica ar putea reveni la echipă:

"Mi-au spus: «Gică, e extraordinar şi mi-ar plăcea să contez pe un jucător ca el. Este căpitanul României pînă la urmă». El a lăsat o impresie extraordinară aici, a evoluat foarte-foarte bine, a fost decisiv la rămînerea echipei în prima ligă şi a marcat 7 goluri. Nu este vorba de bani, Ciprian trebuie să joace, vine Europeanul peste puţin timp", a dezvăluit Craioveanu.

************************************************

UPDATE / Fostul jucător al celor de la Getafe, Gică Craioveanu, a vorbit şi el despre negocierile dintre Marica şi gruparea "albaştrilor" din Madrid. - FOTO cu fotbalistul la Madrid, sus în galerie!

"Am fost împreună pînă acum puţin timp. Sînt pe aici la club, la Getafe. Încă nu se ştie, sînt negocieri, clubul e foarte interesat, antrenorul e foarte interesat. Din punctul meu de vedere e cel mai important, atunci cînd te vrea antrenorul e altfel e mai uşor. Mai sînt cîteva detalii de pus la punct. El a lăsat o impresie extraordinară aici, a jucat foarte, foarte bine, a fost decisiv la rămînerea echipei în prima ligă, a marcat 7 goluri. Nu cred că e vorba de bani, Ciprian are nevoie să joace. El trebuie să joace vine Europeanul peste puţin timp, mai sînt cîteva detalii de pus la punct. Pînă la vară cu opţiuni, sînt mai multe. Cîteva detalii mici, nu aşa importante, de pus la punct.

MARICA SEMNEAZA CU STEAUA. Are şi Scepovic ofertă foarte bună din China. Şi de asta aşteaptă un pic antrenorul. Şi clubul, ştim cu toţii, nu e un club foarte puternic economic. Au fost salvaţi de Cosmin Contra, altfel intra în insolvenţă. Era falimentar. Uite că l-au vîndut pe Cosmin pe Michel acum şi de la Lafita. O să-l vîndă şi pe Sarabia, care vrea să plece la Watford, îl vrea Quique Sanchez Flores acolo. dar e foarte important dacă pleacă Scepovic. Mi-au spus: "Gică, îmi place atacantul, a dat un nivel extraordinar, mi-ar plăcea să contez pe un jucător ca el. E căpitanul României pînă la urmă". El trebuie să semneze cel tîrziu într-o săptămînă cu Getafe. Planul e ca sîmbătă seară să se ştie definitiv ce se va întîmpla. Dacă se va semna, se va semna în acest weeken"a spus Gică Craioveanu.

,......................................

MARICA SEMNEAZA CU STEAUA. Ciprian Marica e aproape de a ajunge la un acord cu echipa din Primera Division, Getafe iar prima poză de pe stadionul lui Getafe a fost făcută publică deja. Atacantul român a refuzat Steaua, în urmă cu două zile, patronul echipei, Gigi Becali spunînd că transferul la campioana României e "90% parafat". 

În cele din urmă, se pare că Marica se întoarce în Spania, echipă la care a mai evoluat în sezonul 2013/2014, marcînd 6 goluri şi avînd un rol vital pentru evitarea retrogradării.

STEAUA. Răsturnare de situaţie! Ce spune Reghe de Marica şi Budescu 

Fostul antrenor al lui Getafe, Cosmin Contra a declarat la un post tv că Marica vrea să se întoarcă în Spania: "Din cîte ştiu eu, Marica are mari şanse să se întoarcă. El vrea şi acum şansele sînt foarte mari, mai ales că Lafita a fost vîndut în Orient"

STEAUA. Gigi, ultimele declaraţii despre transferul lui Marica!

Golgheterul echipei, Angel Lafita a fost vîndut la Al Jazira, în campionatul din Emiratele Arabe Unite. Suma nu a fost făcută publică, însă echipa are acum resursele financiare de a-l plăti pe Marica.

Getafe se bate pentru evitarea retrogradării în Spania, fiind pe locul 13 în clasament, cu 20 de puncte.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969