“Mîine negociez cu o echipă! Contra ar trebui să nu mai vorbească despre mine”

Constantin Radu   
în Carousel hot news
17/09/2013, 18:55
“Mîine negociez cu o echipă! Contra ar trebui să nu mai vorbească despre mine”

Bursaspor, Getafe, West Ham, Arsenal şi Fiorentina sînt cluburile care s-au interesat de atacantul naţionalei Ciprian Marica, rămas fără contract după ce i-a expirat contractul cu Schalke. Atacantul a recunoscut la DigiSport că a avut mai multe discuţii, chiar şi cu antrenorii echipelor, dar încă nu a ajuns la vreo înţelegere. Marica a dezvăluit că şi mîine va pleca din ţară pentru a purta tratative. Cel mai probabil, atacantul va merge în Italia, să discute cu Fiorentina.

Am stat de vorbă cu cîteva echipe, am stat de vorbă şi cu antrenorii. Trebuie să văd care este situaţia mea, dacă mă doresc la echipă, în ce condiţii, şi ce să joc. Pînă acum nu am fost convins că sînt dorit şi nu am semnat cu vreo echipă. Şi mîine plec din ţară”, a dezvăluit Marica.

“Nu vreau bani!”

Cosmin Contra l-a atacat recent pe Marica spunînd despre el că evită să se transfere, fiind interesat doar de bani. Marica a ţinut să-i răspundă tehnicianului de la Petrolul: “S-a creat ideea că Marica vrea bani, dar nu-i aşa. Din afară e uşor să-ţi dai cu părerea, dar cei care mă critică nu sînt în pielea mea. Contra nu ştie ce oferte am, nu ar trebui să vorbească despre mine. Nu ştiu de ce se grăbesc unii oameni să-şi dea cu părerea, sînt doar nişte străini care nu au fost lîngă mine şi nu m-au ajutat cu nimic. Eu nu sînt duşmanul meu, ştiu ce e bine pentru mine”, a încheiat Marica.

Jucătorul a anunţat că va semna totuşi în această toamnă, fiind exclus să se antreneze singur pînă în iarnă.

Închide ×