Fotbal intern

Ce a făcut tatăl lui Marica în timp ce atacantul a VOTAT!

UPDATE 08:20 / Ciprian Marica a fost in tribuna alaturi de tatal sau la meciul Romania - Irlanda de Nord. Accidentat de o buna bucata de timp, atacantul care evolueaza in prezent la o echipa modesta...
17.11.2014 | 08:00
Ce a facut tatal lui Marica in timp ce atacantul a VOTAT

UPDATE 08:20 / Ciprian Marica a fost in tribuna alaturi de tatal sau la meciul Romania – Irlanda de Nord. Accidentat de o buna bucata de timp, atacantul care evolueaza in prezent la o echipa modesta din Turcia s-a bucurat ca un suporter adevarat de victoria “tricolorilor”, iar ieri, in ziua alegerilor prezidentiale, a postat un mesaj edificator pe contul sau personal de facebook.

“Eu am votat, pentru ca imi pasa !!!
Tu ai votat ?
P.S. Pt “informaţii” din media: cu ce documente se poate vota în străinătate?”

Toate bune si frumoase, numai ca in timp ce Marica isi exercita dreptul garantat de constitutie in Capitala, tatal sau avea alte ocupatii. Imbracat elegant, la volanul luxosului sau SUV de sorginte germana, nea Mircea a descins ca un dandy intr-o benzinarie cunoscuta din rondul de la Pipera. Tatal lui Ciprian n-a facut plinul la masina, ci s-a asezat regulamentar la coada pentru completarea biletelor la tragerea Loto 6/49 de ieri.

Dupa cum se stie, reportul la Categoria I a depasit binisor 8 milioane de euro, iar Marica senior s-a gandit ca n-ar fi rau sa-si incerce norocul. Mai ales ca afacerea estivala a familiei, cu plaja exclusivista de la Mamaia, a “papat” cam mult din bugetul familiei, dupa unele surse aproape jumatate de milion de euro.

Sursa: wowbiz.ro

–––––––––––––––––––

Mircea Lucescu si soţia sa, Neli Lucescu, şi-au exprimat votul în capitala Ucrainei, Kiev, în jurul ore 16:00. Mai devreme de această ora, Mircea Lucescu a întrerupt meciul amical dintre Olimpik Doneţk şi Şahtar Doneţk în minutul 40 al întîlnirii din cauza durităţilor din teren. După acest episod, Lucescu a ţinut un antrenamente vreme de cîteva zeci de minute, a luat prînzul iar apoi a mers la vot. “Eu nu mai am mari emoţii, sper să fi fost de bun augur şi să vină vremuri mai frumoase şi pentru România”, a spus Mircea Lucescu.

Şi Ciprian Marica a votat la urnele din diasporă. Atacantul lui Konyaspor se află în Stuttgart, acolo unde se recuperează după o accidentare mai veche. ”Eu am votat pentru că îmi pasă! Tu ai votat?”, a fost mesajul lui Ciprian Marica pe Facebook.

marica