Ciprian Marica şi Viorel Moldovan, ceartă aprinsă în direct! Care a fost motivul!

Filon Stan   
in Fotbal intern
24/03/2018, 15:06
Ciprian Marica şi Viorel Moldovan, ceartă aprinsă în direct! Care a fost motivul!

Alegerile de la Federaţia Română de Fotbal aprinde dialogurile nu numai între candidaţi, dar şi între susţinătorii lor, foste glore ale fotbalului românesc. Foştii atacanţi ai echipei naţionale Ciprian Marica şi Viorel Moldovan au avut o discuţie aprinsă în timpul unei emisiuni televizate.

Marica şi Moldovan s-au luat la ceartă pe activitatea actualului preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu. Moldovan s-a arătat iritat de faptul că Marica a spus că Burleanu este cauza tuturor relelor, iar între cei doi a urmat un dialog aprins, pe care îl redăm mai jos.

Marica şi Moldovan s-au certat pe tema Burleanu

Ciprian Marica: Atâta timp cât Răzvan Burleanu va fi la federaţie, e clar că nu va fi linişte şi nu va putea fi performanţă!

Viorel Moldovan: De ce atâta timp cât va fi Burleanu preşedintele FRF nu va fi linişte în fotbalul românesc?! De ce, Ciprian, nu ai făcut afirmaţia asta când era Mircea Sandu preşedinte? Mi se pare că toată lumea e chitită pe Răzvan Burleanu… El e cancerul fotbalului românesc în momentul de faţă.

Ciprian Marica: Este omul care s-a dezis de toată istoria fotbalului românesc şi a jignit foştii mari fotbalişti…

Viorel Moldovan: Nu m-am simtit lezat şi nu m-am simţit afectat de absolut nicio declaraţie a lui Burleanu. Nu ştiu, înseamnă că sunteţi prea sensibili, pe cuvânt!

Ciprian Marica: Stai puţin, nu era vorba şi de tine? Tu faci ceva în fotbal în momentul de faţă? Esti şomer…

Viorel Moldovan: Nu… Sunt somer. Am avut posibilitatea să mă duc la federaţie. Am fost ofertat să fac parte din Comisia Tehnică, dar am refuzat. Nu mai sunt atât de sensibil cum eram şi cum sunt alţii…

Ciprian Marica: A venit cu nişte oameni total nepregătiţi. A greşit, echipa naţională n-a jucat nimic, a pus un antrenor cu Daum. România a pierdut bani şi a avut cea mai slabă clasare din istorie…

Viorel Moldovan: Sunt curios şi eu să văd… Sper, n-am nimic cu el, să vină Ionuţ Lupescu şi să vedem dacă va fi linişte în fotbalul ăsta românesc. Eu spun că nu va fi niciodată.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×