Simona Halep

Marie Bouzkova, prima reacție înainte de meciul cu Simona Halep din sferturi la Toronto: “Este o mare campioană!”

09.08.2019 | 12:51
Marie Bouzkova prima reactie inainte de meciul cu Simona Halep din sferturi la Toronto Este o mare campioana

Simona Halep joacă împotriva sportivei din Cehia Marie Bouzkova în sferturile turneului de la Toronto. Înainte de meciul programat sâmbătă dimineață în jurul orei 3:30, adversara Simonei a declarat că este conștientă de gradul ridicat de dificultate al meciului, dar, totuși, este nerăbdătoare să evolueze împotriva campioanei de la Wimbledon.

Ce spune Marie Bouzkova înainte de meciul cu Halep de la Rogers Cup

Marie Bouzkova a avut doar cuvinte de laudă pentru Simona Halep înainte de meciul direct. Sportiva din Cehia se așteaptă la un meci extrem de dificil împotriva Simonei, în sferturile turneului de la Toronto.

Mă aştept la un meci foarte tare cu Simona, ea este o jucătoare puternică, extrem de luptătoare şi o mare campioană. Abia aştept să mă întâlnesc cu ea, sper să fie un meci frumos. Voi încerca să mă ridic la nivelul Simonei, e un privilegiu să împart terenul cu ea“, a declarat Bouzkova.

Marie Bouzkova, adversara Simonei Halep în sferturi. Sursă Foto: Twitter.com
Marie Bouzkova, adversara Simonei Halep în sferturi. Sursă Foto: Twitter.com

Prima întâlnire directă dintre Halep și Bouzkova

Meciul care se va disputa în sferturile Rogers Cup dintre Simona Halep și Marie Bouzkova reprezintă prima întâlnire directă dintre cele două sportive. Bouzkova, reprezentanta Cehiei, dar care are rezidența în Florida, are 21 de ani și ocupă locul 91 în clasamentul WTA. Actuala clasare reprezintă cea mai bună din cariera sportivei. Sportiva din Cehia a câștigat 12 titluri ITF, din 16 finale disputate. În acest an, Marie Bouzkova a reușit și prima finală la un turneu WTA 125k, la Guadalajara, unde a fost învinsă de Veronika Kudermetova.

La Rogers Cup, Bouzkova a trecut de calificări pentru a ajunge pe tabloul principal, unde a reușit performanța să nu cedeze niciun set în cele trei meciuri disputate. În runda inaugurală, cehoaica a eliminat partenera de la dublu a Simonei Halep, jucătoarea de 16 ani Leylah Fernandez. În turul doi, Bouzkova a reușit surpiza turneului canadian, când a învins sportiva aflată pe locul 8 WTA, Sloane Stephens. Pentru a ajunge în sferturi, sportiva din Cehia a trecut de Jelena Ostapenko, după două seturi identice, 6-2, 6-2.

  • 21 de ani are Marie Bouzkova
  • Sportiva din Cehia ocupă locul 91 WTA