Life

Marii trădători ai zodiacului! Mihai Voropchievici arată cum înșală fiecare zodie. Cine o face fără pic de rușine

Care sunt marii trădători ai zodiacului. Mihai Voropchievici arată cum înșală fiecare zodie. Iată cine sunt nativii care o fac fără rușine, dar și cei care nu pot concepe infidelitatea într-o relație.
21.08.2022 | 14:35
Marii tradatori ai zodiacului Mihai Voropchievici arata cum insala fiecare zodie Cine o face fara pic de rusine
Mihai Voropchievici arată cum înșală fiecare zodie. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a dezvăluit cum înșală fiecare zodie. Unii nativi pot călca strâmb într-o relație fără rușine, în timp ce alții nu pot suporta trădarea.

Mihai Voropchievici arată cum înșală fiecare zodie. Cine sunt marii trădători ai zodiacului

Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, fiecare persoană înșală diferit în funcție de semnul zodiacal în care este născută. În timp ce unii nativi nu suportă infidelitatea partenerului, alții pot înșela cu ușurință.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii nu vor recunoaște imediat că au fost infideli și chiar vor da explicații. Sunt convinși că au un motiv bine întemeiat pentru care și-au înșelat partenerul.

Taur

Acești nativi înșală foarte rar, iar atunci când au făcut-o nu se vor mai întoarce în fosta relație. Sunt foarte duri cu ei înșiși în acest sens.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenilor le place să flirteze, au mulți prieteni și cunoștințe, sunt sociabili, așa că își pot înșela cu ușurință partenerul.

Rac

Sunt familiști și nu suportă să înșele sau să fie înșelați de partenerul de viață. În cazul în care vor fi infideli, nu vor ști să ascundă acest lucru și nici să mintă.

ADVERTISEMENT

Leu

Nativii Leu nu pot suporta trădarea, nu înșală și nici nu acceptă să fie înșelați. Sunt iubitori și luptă pentru relația lor. Dacă partenerul este infidel, și ei vor înșela doar din răzbunare.

Fecioară

Fecioarele sunt secretoase, nu sunt prinse dacă înșală, însă vor avea regrete. Dacă se întâmplă să aibă doi parteneri, nu vor ști pe care să îl aleagă.

ADVERTISEMENT

Balanță

Aceste zodii sunt nehotărâte și stau cu mai multe persoane în același timp pentru că nu știu pe care să o aleagă, după cum a explicat Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3.

Scorpion

Scorpionilor le place să experimenteze și înșală, în general, atunci când sunt tineri. Atunci când se îndrăgostesc cu adevărat sau se căsătoresc, vor fi loiali față de partener. Sunt pretențioși și se îndrăgostesc greu.

Săgetător

Săgetătorii înșală fără rușine doar pentru că le place acest lucru. O vor face de fiecare dată când au ocazia și chiar se vor lăuda cu cuceririle lor.

Capricorn

Acești nativi nu regretă atunci când sunt infideli. Își vor înșela partenerul și se vor purta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Vărsător

Sunt cuceritori și le place să se joace cu sentimentele altor persoane. Vărsătorii sunt buni prieteni, dar nu și parteneri de cuplu, așa că pentru ei e ceva normal să fie infideli într-o relație.

Pești

Peștilor le este ușor să înșele și știu să ascundă acest lucru. Vor fi foarte greu prinși de cineva dacă au de gând să calce strâmb.

ADVERTISEMENT