ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Foto. Noi verticalizăm cu Ilie şi Panduru, italienii pasează cu Marika Fruscio

Emisiunile dedicate fotbalului au din ce în ce mai multă priză la public. Italienii sunt arhicunoscuţi pentru talk-show-urile lor, iar microbiştii din Peninsulă au toate motivele să fie atenţi.
Autor: Razvan Nicolae | 09.01.2018 | 13:10

Talk-show-urile sportive sunt la modă în România, invitaţii permanenţi fiind fie jurnalişti, fie foşti fotbalişti. Italienii ne dau clasă la acest capitol, aceştia aducând în platou femei frumoase care vorbesc despre fotbal. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

ADVERTISEMENT

Cel mai elocvent exemplu este Marika Fruscio. În Peninsulă este cunoscută ca o fană declarată a celor de la Napoli, liderul din Serie A. În trecut, italianca s-a dezbrăcat pentru fanii napoletani după o victorie a favoriţilor.

Marika Fruscio, editorial după fiecare meci jucat de Napoli

Pe lângă apariţiile la TV, frumoasa italiancă semnează câte un editorial pe site-ul Daily News 24 după fiecare meci al celor de la Napoli. Aproape de fiecare dată, internauţii îi laudă comentariile pertinente de după meciurile din Serie A.

ADVERTISEMENT

În contrast, în România, printre invitaţii permanenţi în talk-show-urile sportive se numără Ilie Dumitrescu, 62 de selecţii pentru echipa naţională a României, sau Basarab Panduru, fost jucător la Steaua, Benfica sau FC Porto.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!