Life

Marile regrete ale lui Lucian Viziru: ”Nu mi-aș mai bate joc de bani”!

Lucian Viziru, cunoscutul cântăreț, vorbește despre traumele care i-au marcat viața, dar și despre regretele care îl încearcă după o carieră lungă.
08.02.2023 | 14:36
Marile regrete ale lui Lucian Viziru Nu mias mai bate joc de bani
Lucian Viziru despre traumele adolescenței. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Actor și cântăreț, Lucian Viziru, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre șocurile pe care le-a trăit în viață. De asemenea, el face dezvăluiri despre regretele personale și mărturisește pe cine ar pune premier dacă ar fi, pentru o zi, președintele țării.

Lucian Viziru, despre marile regrete ale vieții sale: “Când mă gândeam că tata sau bunicul ar putea muri, aveam coșmaruri”

Lucian Viziru a vorbit despre traumele pe care le-a avut pe când era puștan, de fricile pe care le trăia în adolescență și ne-a dezvăluit cât de importanți au fost tatăl și bunicul pentru el.

ADVERTISEMENT

Lucian Viziru, cunoscutul cântăreț și actor, s-a născut acum 47 de ani la București, într-o familie unde sportul era foarte important. Dacă alți copii de vârsta lui se jucau sau aveau alte activități potrivite vârstei, Lucian Viziru avea câte 2 antrenamente de tenis pe zi, de luni până duminică. Nu avea timp să se joace cu ceilalți copii, era ori la școală sau în cantonamente sau turnee, dar nu regretă nimic. Mărturisește că a avut o copilărie foarte frumoasă. Cu sinceritate, Lucian Viziru ne povestește care a fost cea mai frică pe care a trăit-o în adolescență, când era foarte legat de tatăl și bunicul sau.

“De când eram adolescent îmi era frică să nu moară tata și bunicul. Cu femeile din familia mea nu am avut o relație extraordinară pentru că mă puneau la treabă, dar când mă gândeam că tata sau bunicul ar putea muri, aveam coșmaruri. Din păcate, bunicul s-a dus primul și mi-a fost foarte greu să-l văd pe patul de spital. Nimeni nu a vrut să meargă la el în afară de mine. Apoi tata la fel, a fost ceva groaznic”, mărturisește, în exclusivitate pentru FANATIK, Lucian Viziru.

ADVERTISEMENT

Lucian Viziru și bunicul lui. Sursă foto: Arhivă personală

Lucian Viziru și bunicul lui. Sursă foto: Arhivă personală

“Mi-aș fi dorit să fiu mai muncitor”

Lucian Viziru s-a apucat de muzică pentru că își dorea, așa cum chiar el declară, să fie în centrul atenției. Spune că mai mult i-a plăcut în afara scenei decât pe scenă, propriu zis. De asemenea, cu sinceritate, recunoaște că nu este are o mare voce, dar că i-a plăcut mereu să dea naștere unei piese, bună sau mai puțin bună.

Lucian Viziru își amintește de perioada în care, împreună cu trupa Gaz pe Foc sau singur, actor de telenovele fiind, nu a reușit să dea tot pentru cele trei lucruri care i-au marcat existența: tenis, muzică și teatru.

ADVERTISEMENT

“Mi-aș fi dorit să fiu mai muncitor, nu am dat niciodată sută la sută nici pentru tenis, nici pentru formație, nici pentru actorie. Poate pe viitor o să reușesc să fac lucrurile astea și să dau totul” spune Lucian Viziru.

“Nu mi-aș mai bate joc de banii pe care i-am făcut”

Lucian Viziru își amintește că, prima dată când a urcat pe scenă, a fost la un pas să leșine de emoții. Cunoscutul cântăreț mărturisește că viața i-a oferit multe ocazii să facă bani, dar că, la momentul respectiv, nu a știut să aibă grijă de ei și să-i investească.

ADVERTISEMENT

De altfel, fostul solist al trupei Gaz pe Foc, formație alături de care s-a bucurat de un succes uriaș între anii 1995 și 2000, regretă faptul că, în perioada lui de glorie, nu a fost mai atent cu banii pe care i-a făcut.

Mai exact, au fost ani buni, când trupa câștiga foarte bine și când Lucian Viziru ajunsese la concluzia că decât să cheltuiască banii lui prin cluburi, era de preferat să cânte și să fie plătit regește, așa cum se întâmpla pe atunci.

“Nu mi-aș mai bate joc de ocaziile și oportunitățile pe care le-am avut în viață, și nici de banii pe care i-am făcut. N-am fost niciodată chibzuit cu banii, tot timpul am fost ‘mână largă’” mărturisește, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Lucian Viziru.

Lucian Viziru a sperat să câștige la Loto: “Începuseră să-mi tremure genunchii”

Cunoscutul cântăreț își aduce aminte că, din când în când, i-a plăcut să-și încerce norocul și să joace la Loto. Și, pentru că doar dacă încerci ai și șanse de câștig, și cunoscutul cântăreț a avut parte de ceva emoții.

“Am jucat și la Loto. Rar, dar da. Pe vremea când lucram în Pro Tv aveam lângă televiziune o agenție Loto. Într-o zi m-am dus să-mi fac un bilet și mi-au ieșit patru numere, începuseră să-mi tremure genunchii” declară Lucian Viziru.

“Clar l-aș pune pe Băsescu prim ministru”

În altă ordine de idei, Lucian Viziru ne spune ce plan ar avea dacă, pentru o zi, ar avea șansa să fie președintele țării. Tot el ne spune ce planuri are pentru anul care abia a început.

“Dacă aș fi președinte pentru o zi, clar l-aș pune pe Băsescu prim ministru. Este singurul sau unul dintre puținii pentru care am o doză de admirație și de respect.

Iar pentru anul 2023 vreau să mă ocup de familie, de nevoile lor, de Mihai să facă sport, de Ema să primească ceea ce își dorește. Și să ne plimbăm, mult. Și pentru asta trebuie să muncesc”, a mai spus Lucian Viziru în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT