Cele mai citite

MARILE SPERANŢE! Starea lui Jules Bianchi se îmbunătăţeşte şi poate să îşi revină complet

Jules Bianchi a suferit un teribil accident la Suzuka în luna octombrie cînd monopostul său a intrat sub un escavator de la marginea circuitului. Pilotul echipei Marussia a stat două luni de zile...
Autor: Marian Popovici | 23.02.2015 | 13:03
MARILE SPERANŢE! Starea lui Jules Bianchi se îmbunătăţeşte şi poate să îşi revină complet

Jules Bianchi a suferit un teribil accident la Suzuka în luna octombrie cînd monopostul său a intrat sub un escavator de la marginea circuitului. Pilotul echipei Marussia a stat două luni de zile în comă indusă, însă experţii vin cu veşti extraordinare pentru Jules şi familia acestuia. 

Dr. Ganesh Bavikatte unul dintre cei mai reputaţi doctori de la spitalul Walton Center din New York declară, conform presei britanice, că Jules Bianchi ar putea marca “o revenire extraordinară şi chiar să concureze din nou”. Doctorul spune însă că e greu de pronosticat cît timp îi ia creierului să se refacă după o astfel de traumă:

“Nu se ştie în cît timp poate să îşi revină, dar există cazuri de pacienţi cu leziuni la creier care îşi revin după 6 sau 12 luni. Însă, aici vorbim de un tînăr de 25 de ani, fără probleme de sănătate, cu o viaţă sportivă exemplară. În cazul său, sînt mari şanse să îşi revină complet. Obiectivul meu şi cred că obiectivul lui Jules este să îşi revină astfel încît să fie în stare să piloteze din nou, însă vom vedea în zilele următoare cît de realist este acest obiectiv”, a declarat doctorul.

În ciuda optimismului afişat de doctori, Jules Bianchi rămîne în stare critică. El nu e în comă şi respiră fără ajutorul aparatelor, dar este în continuare în stare de inconştienţă.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!