Life

Marilena de la Survivor România, pregătită să devină mamă. Ce le-a dezvăluit internauților

Marilena, fosta concurentă a show-ului Survivor România 2021, este tot mai sinceră și deschisă cu cei care o urmăresc în mediul virtual.
07.09.2021 | 17:05
Marilena de la Survivor Romania pregatita sa devina mama Ce lea dezvaluit internautilor
Marilena de la Survivor România, pregătită să devină mamă. Ce le-a dezvăluit internauților. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta participantă a emisiunii sportive de la Kanal D trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Andrei Ciobanu, concurent în primul sezon din Republica Dominicană.

Relația amoroasă evoluează forte frumos între cei doi, motiv pentru care Marilena nu ezită să vorbească despre viața personală și despre cât de pregătită este să devină mamă.

ADVERTISEMENT

Întrebată ce rol i s-ar potrivi: de mamă de fată sau de băiat, fosta concurentă de la Survivor România a oferit un răspuns care i-a lăsat muți de uimire pe internauți.

Marilena de la Survivor România plănuiește să devină mamă? Ce le-a spus fosta concurentă fanilor săi

„De gemeni”, este răspunsul surprinzător oferit de Marinela de la Survivor România fanilor săi de pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Fosta Războinică a lăsat de înțeles că relația cu Andrei Ciobanu decurge foarte bine și nu este exclus să aibă deja discuții de acest gen.

Povestea de dragoste dintre cei doi participanți a început după ce s-au văzut pentru un vlog, frumoasa blondină mărturisind că nu-l știa pe fostul concurent din primul sezon.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv fosta Războinică avea o relație și credea că totul decurge normal, însă avea să se îndrăgostească de Andrei Ciobanu încă de la prima întâlnire.

Cum a început relația dintre Marilena și Andrei Ciobanu de la Survivor România

Nu-mi trecea prin cap. La acel moment eu nu eram singură. După ce m-am întors chiar nu mă gândeam să am o relație, eram completă, așa credeam eu.  

ADVERTISEMENT

După acel vlog pe care l-am făcut cu Andrei, am simțit ceva ce era nou pentru mine. Eu nu îl știam pe Andrei pentru că nu m-am uitat la sezonul 1. 

După ce am ieșit din competiție, el mi-a scris pe Instagram și mă gândeam cine e”, a dezvăluit Marilena de la Survivor România pentru wowbiz.ro

În momentul de față blondina și Andrei Ciobanu sunt extrem de fericiți și împliniți. Sunt mereu văzuți împreună și petrec clipe de neuitat în vacanțe de unde vin cu numeroase amintiri.

ADVERTISEMENT