Life

Marilena de la Survivor România, relație de iubire cu un fost războinic. Cum a reacționat Roxana Ghiță când i-a văzut împreună

Marilena de la Survivor România se iubește cu un fost războinic. Iată despre cine este vorba.
07.07.2021 | 13:08
Marilena de la Survivor Romania relatie de iubire cu un fost razboinic Cum a reactionat Roxana Ghita cand ia vazut impreuna
Marilena de la Survivor România, relație de iubire cu un fost războinic. Cum a reacționat Roxana Ghiță când i-a văzut împreună. Sursa foto: Survivor România
ADVERTISEMENT

Marilena de la Survivor România se iubește cu un fost participant la Survivor România. Este vorba despre Andrei Ciobanu. Cei doi nu se mai feresc și au postat primele imagini împreună pe Instagram.

Marilena de la Survivor România, relație de iubire cu un fost războinic

Marilena de la Survivor se iubește cu Andrei Ciobanu și lucrurile par destul de serioase între ei, din moment ce fostul participant la emisiune a postat o fotografie alături de aceasta, în care îi mărturisește cât de mult o iubește.

ADVERTISEMENT

Cei doi au păstrat secretă relația un timp, dar iată că sentimentele dintre ei au ieșit acum la iveală. Mai mult, în postarea de pe rețelele de socializare, fostul războinic mulțumește emisiunii Survivor că i-a adus împreună.

De asemenea, în anunțul în care mărturisește că are o relație cu Marilena, fostul concurent a mărturisit că niciunul dintre ei nu se aștepta să se îndrăgostească.

ADVERTISEMENT

Cuplul este la mare, în Grecia, mai precis în Thessaloniki și nu au ratat ocazia să se fotografieze împreună. Marilena de la Survivor România și Andrei Ciobanu

Marilena de la Survivor România și Andrei Ciobanu. Sursa foto: Instagram„Iubirea apare atunci când nici nu te aștepți! Zâmbetul și ochii ei spun tot! Mulțumim Survivor România”, a fost mesajul publicat de Andrei Ciobanu, alături de fotografia iubitei sale.

ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță, fostă membră a Războinicilor, a comentat la postare și părea foarte surprinsă că cei doi au dezvăluit relația de iubire dintre ei.

„OMG, serios?”, a scris aceasta la postare, iar Andrei Ciobanu i-a răspuns răzând.

Ce a spus Karina după despărțirea de Andrei Ciobanu. Cei doi au fost împreună după Survivor

Aceasta nu este singura relație care s-a înfiripat la Survivor România. De altfel, protagonist a fost tot Andrei Ciobanu, care a format un cuplu cu Karina Fetică.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce au plecat din emisiune, lucru pe care îl anunța chiar Karina. Aceasta nu a dezvăluit motivul pentru care lucrurile dintre ei s-au rupt.

Totuși, Karina a dezvăluit că ea și Andrei Ciobanu au decis să meargă pe drumuri separate în viață, de comun acord.

„Noi am hotărât să luăm o pauză, am hotărât să mergem pe drumuri separate pentru că lucrurile între noi nu au reușit să ajungă în punctul în care ne doream.

Relația noastră a fost una foarte frumoasă și la Survivor și după, dar, cumva, unele lucruri nu merg și atunci am hotărât, de comun acord, să ne despărțim”, a spus aceasta.

„Puteți să ne susțineți în continuare, dar, momentan, noi vom merge pe drumuri separate. Avem nevoie de foarte multă susținere, sunt niște momente grele.”, a mai dezvăluit Karina.

ADVERTISEMENT