Life

Marilena de la Survivor România și Andrei Ciobanu, pregătiți de nuntă? Ce a postat fosta concurentă

Marilena de la Survivor România și Andrei Ciobanu sunt pregătiți de nuntă? Iată ce a postat fosta concurentă din sezonul al doilea.
01.08.2021 | 16:22
Marilena de la Survivor Romania si Andrei Ciobanu pregatiti de nunta Ce a postat fosta concurenta
Marilena de la Survivor România și Andrei Ciobanu, pregătiți de nuntă? Ce a postat fosta concurentă. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Se pare că Marilena de la Survivor România 2021 și Andrei Ciobanu sunt pregătiți de nuntă, judecând după postările de pe rețelele sociale. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni.

Andrei Ciobanu a participat la primul sezon al show-ului de la Kanal D, în echipa Războinicilor. Marilena a fost și ea în echipa albastră, dar în sezonul doi. Blondina a fost descalificată după ce a căzut psihic, părăsind competiția în februarie.

ADVERTISEMENT

Marilena de la Survivor România și Andrei Ciobanu, pregătiți de nuntă?

Marilena de la Survivor România 2021 și Andrei Ciobanu sunt mai apropiați ca niciodată. Fanii se întreabă dacă nu cumva cei doi sunt pregătiți să facă pasul următor, judecând după postările de pe rețelele sociale.

Inițial, cei doi au fost discreți și nu au spus nimic despre relația lor. În urmă cu câteva săptămâni, Marilena și Andrei au decis să facă totul public.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent din 2020 a postat o fotografie cu iubita lui din vacanța în Grecia, alături de un mesaj emoționant. „Iubirea apare atunci când nici nu te aștepți! Zâmbetul și ochii ei spun tot”, a scris Andrei Ciobanu.

Recent, Marilena și-a luat din nou fanii prin surprindere. Fosta Războinică a postat o fotografie cu Andrei, amândoi aflați la malul mării. Descrierea pe care a ales-o le-a dat internauților de gândit.

ADVERTISEMENT

„Mi-a promis că o să mă facă să zâmbesc toată viața”, a scris blondina pe InstaStory.

Marilena Cuciurean, Andrei Ciobanu, Survivor România
Marilena de la Survivor 2021 și Andrei Ciobanu, fericiți împreună. Sursa foto: Instagram

Blondina pare mai fericită ca niciodată alături de Andrei Ciobanu. Chiar dacă au concurat în sezoane diferite, legătura dintre ei este foarte strânsă, ca și cum ar fi împreună de ani buni.

Aceștia au ținut relația secretă până acum câteva săptămâni, când au postat primele imagini împreună pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Marilena Cuciurean nu este prima concurentă de la Survivor România din viața lui Andrei Ciobanu. Fostul Războinic a fost împreună cu Karina Fetică anul trecut, în timpul show-ului, dar s-au despărțit la scurt timp după eliminare.

Marilena a fost descalificată de la celebrul reality show în februarie

După ce a clacat, Marilena le-a dezvăluit tuturor că nu mai poate continua această competiție și că nu este suficient de puternică să meargă mai departe.

Ca urmare, producătorii au decis că singura soluție pentru ca Marilena să plece acasă este descalificarea. Deși s-a numărat printre cei mai buni concurenți de la Războinici, blondina a renunțat după mai bine de o lună de când a început show-ul.

ADVERTISEMENT