Life

Marilu Dobrescu, în stare de șoc. Ce veste tristă i-a dat bunica ei: ”A fost găsit mort în casă”

Momente de panică pentru Marilu Dobrescu. Influencerița a fost șocată de vestea pe care bunica ei i-a dat-o în urmă cu puțin timp.
19.03.2023 | 17:01
Marilu Dobrescu in stare de soc Ce veste trista ia dat bunica ei A fost gasit mort in casa
Vestea tristă primită de Marilu Dobrescu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marilu Dobrescu este una dintre cele mai apreciate influencerițe din România. Sunt însă și momente în viața tinerei destul de dureroase. Iar asta o confirmă chiar ea, care le-a povestit fanilor săi o întâmplare extrem de ciudată și de altfel foarte tristă.

Vestea tristă primită de Marilu Dobrescu

Marilu Dobrescu este extrem de activă pe contul său de socializare. Aceasta le povestește urmăritorilor săi tot ceea ce se întâmplă în viață sa. De asemenea, tânăra postează imagini cu diferite activități și are grijă să nu treacă nimic cu vederea.

ADVERTISEMENT

Ultima postare a lui Marilu Dobrescu a fost însă una cât se poate de tristă. De această dată, tânăra povestește că bunica ei a sunat-o. Iar vestea pe care i-a dat-o a fost una de-a dreptul șocantă. Se pare că o persoană apropiată a familiei a murit brusc.

Mai exact, aceasta susține că este vorba despre grădinarul casei familiei, care lucra acolo de ani de zile. Deși bărbatul avea doar 40 de ani și o serie de probleme cu alcoolul, acesta a ajuns să fie găsit mort în casă. În ceea ce privește cauza morții, Marilu Dobrescu spune că nimic nu este cunoscut momentan.

ADVERTISEMENT

“Azi am vorbit cu bunica la telefon și mi-a dat o veste la care nu mă așteptam și nu înțeleg, adică mi-a rămas gândul la ce mi-a spus. Am aflat că grădinarul casei familiei noastre, care era în grădina noastră de ani de zile a murit.

Am rămas destul de șocată pentru că era un bărbat în vârstă de 40 și ceva de ani. Avea niște probleme cu alcoolul, nu se știe de ce a murit, efectiv a fost găsit joi mort în casă.”, a spus Marilu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

”A fost miercuri la noi în curte”

Ce a șocat-o pe influenceriță a fost mai degrabă faptul că oricine poate dispărea în orice moment. Mai exact, după apelul de la bunica sa, Marilu Dobrescu a început să se gândească că oricine poate să se stingă din viață oricând. De asemenea, ea le-a mai recunoscut fanilor săi că subiectul ”moarte” îi dă stări de anxietate îngrozitoare.

În astfel de momente, influencerița realizează treptat cât de aproape este moartea, că oricând se poate întâmpla ceva, dar și că viața poate fi una extrem de scurtă. Și asta în ciuda planurilor pe care mult persoane ajung să le facă pentru viitor.

ADVERTISEMENT

Marilu Dobrescu le-a mai povestit urmăritorilor săi că ultima întâlnire cu grădinarul a fost cu doar o zi înainte ca bărbatul să fie găsit mort în casă. Tocmai din acest motiv, pentru tânără, informația e destul de greu de digerat. “Grădinarul nostru a fost miercuri la noi în curte pentru ultima oară, ca a doua zi să plece în cea mai lungă călătorie din viața lui, fără să fi știut asta.”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: