Life

Marilu Dobrescu, victima unui accident rutier. Influencerița a întârziat la o programare importantă

Marilu Dobrescu, implicată într-un incident în trafic. Influencerița trebuia să ajungă la doctor împreună cu iubitul ei, Iustin.
30.01.2023 | 18:22
Marilu Dobrescu victima unui accident rutier Influencerita a intarziat la o programare importanta
Marilu Dobrescu, implicată într-un incident în trafic. Influencerița trebuia să ajungă la doctor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra, desemnată cel mai bun influencer în anul 2021, a fost victima unui accident rutier. Frumoasa roșcată a întârziat la o programare importantă pe care o avea în această dimineață pentru o procedură „secretă”.

Marilu Dobrescu, implicată într-un incident în trafic. Influencerița trebuia să ajungă la doctor

Marilu Dobrescu le-a povestit fanilor din mediul virtual că a fost implicată într-un incident în traficul din București. Vedeta a fost extrem de supărată pentru că a întârziat la o programare pe care o avea stabilită de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, tânăra influenceriță a subliniat că a revenit din vacanța petrecută în Laponia tocmai la timp tocmai pentru a ajunge în cabinetul medicului respectiv în data de 30 ianuarie 2023.

„Efectiv înnebunesc! Omul ăsta a intrat în noi acum cu mașina, urlu.Mor de nervi! Deci îmi vine să sar pe domnul ăsta! Iustin e în mașina lui cu el și eu stau închisă în a noastră.

ADVERTISEMENT

Îmi aștept Uber-ul și mă scandalizez de îi rup mașina în două dacă ies. Fac amiabilă și facem spatele mașinii pe asigurarea lui, evident, dar nu aveam vreun chef sau timp de așa ceva.

Îmi e frică să mă uit la ce s-a întâmplat, nu vreau să știu. Trist e că eu trebuia să fiu astăzi și cu Iustin la doctor și acum nu mai poate să vină, pentru că s-a gândit un… să stea pe telefon și să accelereze în spatele nostru”, a spus Marilu Dobrescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Marilu Dobrescu, revoltată de situația din trafic

Marilu Dobrescu s-a declarat extrem de revoltată de situația în care a ajuns în urmă cu ore bune. Influencerița a fost nevoită să meargă singură la medic pentru că iubitul ei, Iustin, a rămas să rezolve cu mașina.

Cunoscuta creatoare de conținut a subliniat că nu este genul de persoană care să înjure, însă de această dată nu s-a mai putut abține, chiar dacă a făcut acest lucru fără să fie persoana respectivă de față.

ADVERTISEMENT

Pe de altă alta, Marilu Dobrescu știe că impactul nu a fost unul intenționat. În plus, spune că are o durere destul de mare la coloana vertebrală și este supărată că a condus sute de kilometri din Laponia și când a ajuns în România a făcut accident.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
"Măcar Roger și Serena s-au retras cu demnitate!" Rafael Nadal, "mitraliat" după ultima apariție: "E oribil! Rușine!"
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au...
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au avut parte de o experiență îngrozitoare
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
"Câinele s-a oprit, a înţepenit. În faţa lui era o vietate care umbla în patru labe". O femeie care se crede pisică, apariţie şocantă într-un parc din Arad
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de...
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de ani în mina secretă a sovieticilor” VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Secretele dușmăniei dintre prințul William și fratele său Harry
Secretele dușmăniei dintre prințul William și fratele său Harry
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu...
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu toții am crezut altceva, însă adevărul este uimitor!
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne...
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne dă fiori: „Sunt lucruri curioase cu Vrancea”