Life

Marilu Dobrescu, victima unui accident rutier. Influencerița a întârziat la o programare importantă

Marilu Dobrescu, implicată într-un incident în trafic. Influencerița trebuia să ajungă la doctor împreună cu iubitul ei, Iustin.
30.01.2023 | 18:22
Marilu Dobrescu victima unui accident rutier Influencerita a intarziat la o programare importanta
Marilu Dobrescu, implicată într-un incident în trafic. Influencerița trebuia să ajungă la doctor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra, desemnată cel mai bun influencer în anul 2021, a fost victima unui accident rutier. Frumoasa roșcată a întârziat la o programare importantă pe care o avea în această dimineață pentru o procedură „secretă”.

Marilu Dobrescu, implicată într-un incident în trafic. Influencerița trebuia să ajungă la doctor

Marilu Dobrescu le-a povestit fanilor din mediul virtual că a fost implicată într-un incident în traficul din București. Vedeta a fost extrem de supărată pentru că a întârziat la o programare pe care o avea stabilită de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, tânăra influenceriță a subliniat că a revenit din vacanța petrecută în Laponia tocmai la timp tocmai pentru a ajunge în cabinetul medicului respectiv în data de 30 ianuarie 2023.

„Efectiv înnebunesc! Omul ăsta a intrat în noi acum cu mașina, urlu.Mor de nervi! Deci îmi vine să sar pe domnul ăsta! Iustin e în mașina lui cu el și eu stau închisă în a noastră.

ADVERTISEMENT

Îmi aștept Uber-ul și mă scandalizez de îi rup mașina în două dacă ies. Fac amiabilă și facem spatele mașinii pe asigurarea lui, evident, dar nu aveam vreun chef sau timp de așa ceva.

Îmi e frică să mă uit la ce s-a întâmplat, nu vreau să știu. Trist e că eu trebuia să fiu astăzi și cu Iustin la doctor și acum nu mai poate să vină, pentru că s-a gândit un… să stea pe telefon și să accelereze în spatele nostru”, a spus Marilu Dobrescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Marilu Dobrescu, revoltată de situația din trafic

Marilu Dobrescu s-a declarat extrem de revoltată de situația în care a ajuns în urmă cu ore bune. Influencerița a fost nevoită să meargă singură la medic pentru că iubitul ei, Iustin, a rămas să rezolve cu mașina.

Cunoscuta creatoare de conținut a subliniat că nu este genul de persoană care să înjure, însă de această dată nu s-a mai putut abține, chiar dacă a făcut acest lucru fără să fie persoana respectivă de față.

ADVERTISEMENT

Pe de altă alta, Marilu Dobrescu știe că impactul nu a fost unul intenționat. În plus, spune că are o durere destul de mare la coloana vertebrală și este supărată că a condus sute de kilometri din Laponia și când a ajuns în România a făcut accident.

ADVERTISEMENT