Life

Casa lui Marilyn Manson, percheziționată de oamenii legii. Ce acuzații i se aduc vedetei

Problemele se țin lanț de starul american Marilyn Manson, care primește tot felul de acuzații încă de la începutul anului. De această dată oamenii legii au ajuns la casa lui.
30.11.2021 | 08:32
Casa lui Marilyn Manson perchezitionata de oamenii legii Ce acuzatii i se aduc vedetei
ADVERTISEMENT

Cântărețul în vârstă de 52 de ani este subiectul unor acuzații șocante. Actrița Esme Bianco, cât și o fostă parteneră au depus plângere penală pentru agresiune sexuală.

Starul internațional apare din nou în vizorul presei, după ce în cursul dimineții de luni, 29 noiembrie 2021, oamenii legii au percheziționat una din casele sale.

ADVERTISEMENT

Departamentul Sheriffului din Los Angeles a confirmat pentru The Sun deplasarea la o reședință deținută de Marilyn Manson, dar nu a putut dezvălui locația proprietății în cauză.

Casa lui Marilyn Manson, în vizorul anchetatorilor. Artistul este acuzat de agresiune sexuală

Acțiunea oamenilor legii vine la câteva luni după ce s-a dezvăluit că Marilyn Manson este investigat pentru agresiune sexuală.

ADVERTISEMENT

Detectivii Unității Speciale pentru Victime s-au dus la casa vedetei însoțiți de un mandat de percheziție. La momentul respectiv starul nu se afla în locuință.

Până în momentul de față nu a fost făcută publică nicio informație despre acțiunea oamenilor legii. O declarație de presă este așteptată în acest sens.

ADVERTISEMENT

Marilyn Manson, acuzat de agresiune sexuală. O actriță a depus plângere

Esme Bianco, actriţa din serialul Game of Thrones, este una dintre persoanele care a depus plângere împotriva vedetei. Aceasta susține că a fost tăiată și electrocutată de urmă cu aproximativ 10 ani.

Mai mult decât atât, artista a mai precizat că a fost invitată de două ori în locuința lui Marilyn Manson, care i-a promis că o va angaja. În schimb, vedeta povestește că a fost abuzată.

ADVERTISEMENT

„Domnul Warner a violat-o pe domnişoara Bianco în mai sau în perioada mai 2011. Domnul Warner a comis acte sexuale cu domnişoara Bianco pe când era inconştientă sau incapabilă să-şi dea consimţământul.

A comis aceste agresiuni sexuale de mai multe ori”, se arată în plângerea depusă de Esme Bianco, notează maximumrock.ro.

Artistul, pe numele său adevărat Brian Warner, neagă acuzațiile care i se aduc. Avocatul cântăreţului, Howard King, susține că declarațiile lui Esme Bianco sunt „probabil false”.

ADVERTISEMENT