Carousel hot news

Florin Marin, peste “General”! A reuşit să-i bată pe unguri!

Poli Timişoara a cîştigat sîmbătă amicalul disputat la Oradea cu prim-divizionara maghiară Elore 1912 Bekescsaba. A fost 3-1 pentru echipa pregătiă de Florin Marin, după un joc dominat clar...
Autor: Silviu Ghering | 05.09.2015 | 22:29
Florin Marin, peste

Poli Timişoara a cîştigat sîmbătă amicalul disputat la Oradea cu prim-divizionara maghiară Elore 1912 Bekescsaba. A fost 3-1 pentru echipa pregătiă de Florin Marin, după un joc dominat clar de ACS Poli.  Scutaru, Croitoru (nerefăcuţi total) şi Belu (contuzie la glezna piciorului drept)nu s-au regăsit printre jucătorii care au intrat pe teren în meciul care a pus capăt cantonamentului de la Oradea.

Prima şansă a meciului a fost ratată de Rufino, care în minutul 13 a trimis din întoarcere, din opt metri, dar portarul maghiar a respins în corner. Apoi, Viczian a irosit în minutul 23 singurul atac periculos al celor de la Bekescsaba, trimiţînd alături, dintr-o poziţie periculoasă, de la 6 metri.

Ultima oră: Ianis Hagi, la naţională !? Atac FURIBUND la selecţioner!

Repriza dominată de Poli a fost încheiată cu un şut al lui Curtean de la 25 de metri, după o lovitură liberă bătută scurt de Goga, dar goalkeeper-ul maghiar a deturnat mingea în corner.

Ultimatum: „Dacă vrem să cîştigăm cu Grecia trebuie folosit Budescu din primul minut!”

După pauză, Bărbuţ a scăpat în zonă centrală, singur în poziţie “unu la unu” cu portarul de la Elore, dar lobul său a ocolit poarta, la fel ca şi şutul lui Hernandez, din 15 metri, trimis peste transversală în minutul 49. La singura lor şansă reală din partea a doua, cei de la Bekecsaba au marcat prin Svedyuk,  cu un şut la colţul lung, din colţul drept al careului (minutul 58).

STEAUA. Exclusiv. Jucătorii S-AU REVOLTAT! Rădoi, luat la ŢINTĂ!

 

Poli a replicat repede, Elek egalând în minutul 61, cu un şut din cinci metri. Tot Elek a marcat pentru 2-1 în minutul 73, cu un lob din 15 metri, pentru ca scorul final de 3-1 să fie stabilit de Bărbuţ, cu un alt lob de la circa 14 metri, după o acţiune solitară.

ACS Poli Timişoara a jucat în formula: Kirschstein (min. 46, Smaranda) – Melinte, Cânu (min.46, Artean), Luchin, D. Popescu (min. 46, Neagu) – Sarmov, Llorente – Curtean (min. 46, Popovici – accidentat, minutul 88, din nou Curtean), Hernandez (min. 60, Zicu), Goga (min. 46, Bărbuţ) – Rufino (min. 46, Elek).

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!