Răzvan Marin, la Roma sau la Juve? Bivolaru: ”INTERESUL lor e clar!”

UPDATE 14:09 / Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, a confirmat, pentru FANATIK.RO, că Juventus şi AS Roma sînt interesate de Răzvan Marin.

”Scouteri ai celor două echipe l-au urmărit pe Răzvan Marin la cîteva meciuri. Şi de la Fiorentina şi mai sînt cîteva echipe. Nu ştiu acum de suma de trei milioane de euro, dar interesul este clar”, a spus Bivolaru.

Directorul general a vorbit şi despre oferta venită de la Zenit, pentru Marin şi Romario Benzar. ”Gică Hagi are o relaţie specială cu Mircea Lucescu. Nu ştiu dacă Hagi ar fi cerut cinci milioane de euro pentru cei doi, dar au vorbit despre ei. Vom vedea”, a declarat Bivolaru.

”Nu cred că vreun jucător de-al nostru va ajunge acum la Steaua. Sîntem pe primul loc, să dea Dumnezeu s-o ţinem aşa pînă la finalul campionatului”, a încheiat oficialul Viitorului.

-------------------------------------------------------------------------

UPDATE. Presa din Rusia anunţă că Viitorul le-a fixat preţul lui Romario Benzar şi Răzvan Marin, fotbaliştii doriţi de Mircea Lucescu la Zenit Sankt Petersburg. Astfel, Gică Hagi a cerut pentru "pachetul" preţios 5.000.000 de euro, o sumă record pentru echipa construită de la zero de "Rege".

Spb.kp.ru susţine că cifrele nu i-au speriat pe oficialii grupării ruse, iar afacerea s-ar putea încheia cu succes în perioada următoare.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu numai Fiorentina e cu ochii pe fotbalistul Viitorului, Răzvan Marin. Două forţe ale campionatului italian îl monitorizează pe internaţionalul de 20 de ani, pe care şi Gigi Becali l-a dorit la Steaua. Clubul roş-albastru a ieşit din cursa pentru semnătura lui Marin cînd a auzit preţul pe care îl doreşte Gică Hagi, iar varianta unei mutări în străinătate prinde tot mai mult contur.

Conform jurnaliştilor de la gazzettagiallorossa.it, jucătorul Viitorului, cotat de "Rege" la 3.000.000 de euro, a intrat în atenţia lui Juventus şi a lui AS Roma.

"Roma - Juventus a devenit şi un duel pe piaţa transferurilor. Playmakerul născut în 1996 a intrat în atenţia celor două cluburi de ceva timp, ambele urmărindu-l cu atenţie. Fiorentina e şi ea interesată de transfer, mai ales că Pantaleo Corvino (n.r.: director sportiv la Fiorentina) are o relaţie excelentă cu Gheorghe Hagi", a anunţat sursa citată.

Surpriza vine însă din Rusia. Mircea Lucescu, renumit pentru talentul său de a transforma tineri fotbalişti în staruri de top la nivel european, i-a convins pe oficialii lui Zenit să îl cumpere pe Răzvan Marin. Ştirile Pro TV anunţă că "Il Luce" i-a propus lui Gică Hagi exact suma minimă pentru care e dispus să renunţe la Marin, 3.000.000 de euro.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231