Fotbal intern

Marin Barbu, atac cu manta la Florinel Coman: „Rupturile şi întinderile nu se fac de la odihnă“

08.04.2021 | 18:58
Marin Barbu atac cu manta la Florinel Coman Rupturile si intinderile nu se fac de la odihna
ADVERTISEMENT

Marin Barbu, antrenor cu mare experienţă în Liga 1, a comentat accidentarea suferită de Florinel Coman în minutul 10 al partidei România – Macedonia de Nord.

Fotbalistul de la FCSB a fost titular în selecţionata lui Mirel Rădoi, dar a suferit o ruptură musculară după numai 10 minute şi a fost nevoie de schimbare. Aşa cum a anunţat FANATIK în exclusivitate, accidentarea îl va ţine departe de gazon pentru restul sezonului.

ADVERTISEMENT

Marin Barbu a declarat că astfel de rupturi musculare sunt cauzate, în principal, de o viaţă extrasportivă dezordonată şi a povestit un episod din perioada în care o antrena pe Ceahlăul Piatra Neamţ.

Marin Barbu: „Rupturile și întinderile nu se fac de la odihnă“

„Eu am lucrat cu Gheorghe Ștefan la Piatra Neamț și avea o vorbă chiar bună. ‘Băi, rupturile și întinderile nu se fac de la odihnă’. Dacă un jucător din echipa Ceahlăului făcea ruptură sau întindere, nu lua niciun ban din primele de joc! Salariul e salariu, dar Ștefan avea foarte mare dreptate“, a povestit Marin Barbu, la GSP.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman şi-ar putea rata cariera înainte să o înceapă cu adevărat

FANATIK a realizat o amplă analiză a cauzelor decăderii lui Florinel Coman, un jucător care va împlini 23 de ani peste numai două zile.

După un start de sezon bun, Coman s-a accidentat în meciul din preliminariile Europa League contra celor de la Backa Topola, la mijlocul lui septembrie. Recuperarea a durat mai mult decât se estimase iniţial, jucătorul revenind după apoximativ două luni la antrenament.

ADVERTISEMENT

Ţigările, grătarele şi şpriţurile nu au lipsit, iar Gigi Becali l-a atenţionat şi asupra relaţiei cu Ioana Timofeciuc.

În februarie, a urmat scandalul cu permisul auto, când Coman a fost surprins pe autostrada circulând cu viteză excesivă. La control, poliţiştii au descoperit că nu avea permis de conducere conform.

ADVERTISEMENT

Toate aceste episoade au demonstrat faptul că viaţa extrasportivă nu este punctul forte al perlei lui Gigi Becali, iar evoluţiile lui de pe teren au lăsat de dorit. Accidentarea din meciul naţionalei îl face să rateze complet şi finalul unui sezon deloc reuşit.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,72 este cota pentru „Nu marchează ambele”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT