Sport

Marin Barbu s-a întors! Declarații incredibile: „Conducerea e prea de caracter. Jucătorilor trebuie să le fie foame”

04.05.2019 | 23:49
Marin Barbu sa intors Declaratii incredibile Conducerea e prea de caracter Jucatorilor trebuie sa le fie foame

Marin Barbu a pierdut primul său meci de la revenirea în Liga 1 Betano, Sepsi fiind învinsă cu 1-3 pe terenul celor de la Viitorul. La finalul meciului, cel supranumit „Magiun” a avut o serie de declarații incredibile, lăsând să se înțeleagă faptul că șefii clubului din Sf. Gheorghe ar trebui să nu-i mai plătească pe jucători pentru a-i motiva. Barbu a dat exemplul Gaz Metan, liderul din play-out cu întârzieri salariale de peste trei luni. 

Marin Barbu s-a întors! Declarații incredibile

„O echipă care joacă fără suflet. În loc să lase o impresie bună ca-n sezonul regulat, acum situația s-a schimbat de când nu mai are obiectiv. Conducătorii noștri sunt de prea mare caracter. Nu e nicio datorie, condiții pe care le au doar FCSB, Craiova și CFR. Bunăvoința costă. Eu am lucrat foarte mult cu Gheorghe Ștefan, care îmi spunea că jucătorilor nu le e foame când lucrurile nu mergeau. Celor de la Mediaș le-a fost foame și uitați cum joacă” – a spus Marin Barbu la Digisport.

Florin Ștefan: „Am primit gol prea repede după ce am deschis scorul. A fost decisiv acel gol, apoi a venit golul doi care a fost superb. Nu știu ce se întâmplă cu noi. Am jucat foarte bine în sezonul regulat, dar apoi în play-off nu am arătat bine, parcă a intervenit automulțumirea. Nici jocul meu nu este bun în această perioadă și există posibilitatea să pierd lotul de tineret pentru Campionatul European. Mister cel nou nu a putut face prea multe lucruri într-o singură zi.

Yasin Hamed: „Este dureros. E bine că am marcat, dar din păcate am pierdut. Trebuie să ne întoarcem la antrenamente și să încercăm să facem mai multe în ultimele două etape. Noi trebuie să jucăm la fel cu orice antrenor. Din sezonul viitor vrem mult mai mult, mai ales că vom avea stadion nou. Vrem să scoatem măcar 4 puncte din următoarele două meciuri”.