Condescu, revenire în fotbalul românesc! Vrea să recupereze o sumă uriaşă

Gabriel Esanu   
în Fotbal intern
26/01/2018, 09:11
Condescu, revenire în fotbalul românesc! Vrea să recupereze o sumă uriaşă

Marin Condescu este oficial procurator al creditorilor salariaţi care s-au înscris la masa credală după intrarea clubului în insolvenţă, până acum aceştia avându-l ca reprezentant pe portarul Răzvan Stanca, anunţă pandurul.ro

Înţelegerea pe care a făcut-o cu Stanca şi ceilalţi jucători l-au şi ajutat pe Condescu să convingă instanţa să nu decidă intrarea clubului în faliment la termenul de săptămâna trecută. Fostul preşedinte al Pandurilor consideră că nu trebuie admisă cererea de faliment formulată de administratorul judiciar.

Condescu a pledat pentru “efectuarea demersurilor judiciare absolut necesare” pentru ca membrii asociaţi de la club să îşi achite contribuţiile financiare la care s-au angajat de-a lungul anilor. E vorba despre mai bine de 4 milioane de euro pe care Complexul Energetic Oltenia, Artego, Consiliul Judeţean, Consiliul Local şi USMO s-au angajat din 2013 încoace să le plătească la bugetul echipei de fotbal în calitate de membri asociaţi.

Condescu este în război şi cu Narcis Răducan, cel care l-a urmat în funcţia de preşedinte al clubului. Lui Răducan i se impută că ar fi încasat un salariu de 10.000 de euro pe lună, deşi jucătorii nu au fost plătiţi şi, în cele din urmă, au plecat liberi de contract, creând un prejudiciu clubului.

Închide ×