Life

Marina Almășan, acuzații dure după moartea lui Victor Socaciu. “A fost ajutat să plece mai repede”

Marina Almășan a făcut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Victor Socaciu. Cunoscuta prezentatoare regretă faptul că nu a putut să-i fie alături până în ultima clipă fostul său soț.
23.02.2022 | 13:19
Marina Almasan acuzatii dure dupa moartea lui Victor Socaciu A fost ajutat sa plece mai repede
ADVERTISEMENT

Dragostea dintre Marina Almășan și Victor Socaciu a fost una ca în filme.  Au fost împreună 16 ani și deși divorțul a fost unul cu scandal, cei doi au ținut mereu unul la celălalt.

Recent, Marina Almășan a vorbit despre relația pe care a avut-o cu artistul, dar și despre cel mai mare regret al său.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a făcut și unele acuzații destul de grave.

Marina Almășan, acuzații dure după moartea lui Victor Socaciu. “A fost ajutat să plece mai repede”

Marina Almășan își va lansa în curând o carte în care face dezvăluiri din relația cu fostul său soț, Victor Socaciu. Într-un interviu pentru okmagazine.ro, aceasta a recunoscut că au existat semne că artistul a regretat ruptura, dar ea nu le-a observat atunci când ar fi trebuit.

“Pot spune doar că au existat multe semne simple, venite în timp, dar și câteva de-a dreptul răvășitoare, pe care  – exact ca-n filme – le-am primit abia acum, după plecarea lui Victor, chiar dacă ele îmi fuseseră adresate încă din timpul despărțirii noastre.

ADVERTISEMENT

Și aici începe adevărata tragedie…Că eu nu le-am văzut atunci, că am refuzat să le văd”, a spus Marina Almășan pentru okmagazine.ro.

Jurnalista și-ar fi dorit să-i fie alături fostului său soț până în ultima clipă, dar acest lucru nu a fost posibil. Acum, aceasta a făcut o descoperire deosebit de gravă.

ADVERTISEMENT

“După toate câte am aflat, în documentarea mea pentru carte ( nu uitați că nu sunt numai o fostă soție, ci și un jurnalist responsabil!), am ajuns la concluzia că Victor a fost ‘ajutat’ să plece mai repede.

Iar aici mă simt acum profund vinovată că nu am fost acolo”, a mai spus aceasta pentru sursa mai sus citată.

ADVERTISEMENT

Marina Almășan a asistat neputincioasă la suferința fiului său și al regretatului artist. Și-ar fi dorit ca Victoraș să-și vadă tatăl în viață pentru ultima dată, dar nu a fost anunțat că acesta se află în stare gravă.

“El avea cel mai mare drept să-și țină de mână părintele într-un astfel de moment, anticipat, de altfel, de medici. Se știa deznodământul final și o spun după o documentare riguroasă. Și da, aș fi făcut tot posibilul de a-mi lua și eu, la rându-mi,  rămas bun de la Victor”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT