Life

Marina Almășan, adevărul despre relația cu copiii ei: „Nu am tolerat prea ușor greșelile”

Marina Almășan a vorbit despre relația cu copiii ei, dezvăluind că și ea a trecut printr-un conflict între generații. Vedeta de la TVR 2 e mândră de cum i-a crescut!
19.01.2023 | 14:32
Marina Almasan adevarul despre relatia cu copiii ei Nu am tolerat prea usor greselile
Marina Almășan a vorbit despre relația cu copiii ei și conflictul dintre generații
ADVERTISEMENT

Marina Almășan are doi copii mari, de care este extrem de mândră, însă rolul de mamă a pus-o, de-a lungul vremii, în tot felul de ipostaze prin care trec majoritatea părinților.

Marina Almășan, despre neînțelegerile cu copiii ei: „N-am avut cum să evit acest conflict al generațiilor”

Prezentatoarea emisiunii „Rivalii” de la TVR 2, show în care generații diferite sunt puse față în față pentru un schimb de idei de multe ori pasional, ne-a spus dacă și ea s-a lovit de conflictul dintre generații, dacă i s-a întâmplat să întâmpine dificultăți în creșterea propriilor copii.

ADVERTISEMENT

Vedeta de televiziune a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că fiica ei, Marina, și fiul său, Victor, au avut episoadele lor de adolescenți, dar a știut cum să rezolve anumite situații, iar astăzi cei doi copii ai prezentatoarei sunt niște caractere puternice.

Marina Almășan este de părere că atunci când părinții nu sunt de acord cu copiii lor, greșelile se fac de ambele părți. Vedeta a recunoscut că s-a lovit și ea de crizele de adolescență ale celor doi copii, că a trecut și ea prin episodul în care pentru cei mici era ”anacronică”, iar aceștia le știau pe toate.

ADVERTISEMENT

„De greșit greșesc ambele generații”

„Am doi copii, deci n-am avut nici eu cum să evit acest conflict al generațiilor, mai cu seamă în adolescența copiilor mei, în care începeau să se manifeste și la ei micile “crize de personalitate”, când părinții deveneau “anacronici”, iar ei, copiii, “le știau pe toate”.

Desigur că, de fiecare dată în astfel de situații, de greșit greșesc ambele generații: noi – atunci când avem senzația că sfaturile noastre (de regulă, în exces) îi vor proteja pe copii să facă greșelile pe care noi înșine le-am făcut la vârsta lor, iar ei – când au convingerea că se pot descurca foarte bine și fără noi. Ceea ce, de cele mai multe ori, nu prea se întâmplă”, a declarat Marina Almășan în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Realizatoarea de televiziune a spus că întotdeauna a fost fermă și pretențioasă nu doar în relațiile cu copiii, ci, în general, cu oamenii din jurul ei.

„Nu am tolerat prea ușor greșelile, nici măcar ale celor dragi”

„Există o vorbă, care spune multe: “Dacă tinerii ar ști , și dacă bătrânii ar putea..”. Legat de felul în care am “știut” eu să gestionez conflictele cu copiii…oi fi știut, oare?!?…

ADVERTISEMENT

Eu, în general, am fost mereu o persoană foarte corectă, fermă și foarte pretențioasă față de cei din jur. Nu am tolerat prea ușor greșelile, nici măcar ale celor dragi.

Poate și de asta, la un moment dat am renunțat să continui o căsnicie în care se infiltrase minciuna. Prin urmare, nu le-a fost ușor copiilor cu o mamă atât de fermă.

Dar le-a prins bine. Acum sunt caractere puternice, capabile să se ia la trântă cu viața, cu un ajutor minim din partea mea. Și nu mă iubesc nicidecum mai putin, pe motiv că aș fi fost prea severă!”, ne-a spus cu sinceritate Almășan.

Marina Almășan are o fată și un băiat. Marina  este rodul căsniciei pe care prezentatoarea a avut-o cu Dan Liviu Ungureanu, iar băiatul, Victor, provine din căsătoria cu regretatul cântăreț de muzică folk Victor Socaciu. 

Vedeta prezintă emisiunea „Rivalii”, la TVR 2, în fiecare sâmbătă de la ora 15:00.

 

ADVERTISEMENT