Life

Marina Almășan împlinește 57 de ani! Ce supriză uriașă i-a făcut fiul ei, Victoraș: „Doi în unu”

Marina Almășan împlinește, astăzi, 7 iunie 2023, vârsta de 57 de ani! Prezentatoarea de la Televiziunea Română petrece cu cei dragi!
07.06.2023 | 12:51
Marina Almasan implineste 57 de ani Ce supriza uriasa ia facut fiul ei Victoras Doi in unu
Marina Almășan împlinește 57 de ani. Cum și cu cine petrece. Foto: Facebook. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Marina Almășan împlinește azi vârsta de 57 de ani! Prezentatoarea show-ului „Rivalii” de la TVR 2 a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK cum a ales să își petreacă ziua de naștere anul ăsta, dar și cine a fost prima persoană care a felicitat-o.

Marina Almășan, la vârsta de 57 de ani! Cu cine petrece vedeta TVR

Realizatoarea de televiziune ne-a spus, totodată, cum erau zilele de naștere de pe vremea lui Ceaușescu, căci vedeta TVR a apucat destui ani în perioada comunistă.

ADVERTISEMENT

Marina Almășan, ajunsă la vârsta de 57 de ani, ne-a mai spus și care e secretul optimismului ei molipsitor, recunoscând că sunt și zile în care nu are cea mai bună dispoziție, dar reușește să se redreseze imediat, mai ales prin prisma profesiei.

Pentru carismatica prezentatoare, ziua de azi este doar despre ea! Marina are în plan să petreacă la o terasă în zona Herăstrău, alături de cei mai frumoși oameni din viața ei. O primă surpriză pentru ea a fost venirea în țară a fiului ei, Victoraș, de la Dubai. Acesta a fost, de altfel, primul care a felicitat-o.

ADVERTISEMENT

„Primul mesaj de felicitare l-am primit de la băiatul meu și iubita lui”. Victoraș a venit din Dubai pentru a fi alături de mama sa

„O să mă întâlnesc cu echipa mea de la emisiunea pe care o fac, cu familia mea. Fac așa, doi în unu. A venit și băiatul meu din Dubai, deci va fi o reuniune cu oamenii cei mai apropiați mie. Mergem la o terasă în Parcul Herăstrău. 

Primul mesaj de felicitare l-am primit de la băiatul meu și iubita lui, care mi-au și adus un cadou frumos de la Dubai. Au venit o avalanșă de felicitări”, a declarat Marina Almășan, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Vedeta TVR ne-a povestit puțin și despre cum era să își țină ziua de naștere în vremurile de tristă amintire. Marina Almășan ne-a spus că petrecerile nu erau exagerate, pentru că nu făcea parte din crema societății din epoca Ceaușescu, așa că cele mai multe distracții se țineau acasă, în familie sau cu prietenii.

Cum își ținea ziua de naștere Marina Almășan în perioada comunistă: „Ascultam muzici interzise”

„Pe vremea aceea, zilele se făceau acasă, cu prietenii sau familia. Se ieșea mai puțin în oraș. La școală era tradiționala cutie cu bomboane pe care o duceau și împărțeai colegilor de ziua ta. Toată clasa se ridica în picioare și-ți cânta. După aceea, la facultate, ziua mea cădea mai tot timpul în sesiune, eram toți cu nasul în cărți.

ADVERTISEMENT

În fine, erau niște petreceri în familie. Nu prea își sărbătorea nimeni ziua pe la localuri și aici mă refer la oamenii obișnuiți. Probabil că protipendada avea alt gen de sărbători.

Ne strângeam cu cei dragi. Mama mea făcea prăjituri, vreo trei-patru feluri. Îi invitam acasă pe apropiații și ascultam muzici interzise. Ascultam muzica din Occident care mai pătrundea la noi pe diverse canale”, a mai mărturisit Marina Almășan, pentru FANATIK.

Realizatoarea tv, fascinată de trupa ABBA

Prezentatoarea ne-a spus că nu era o mare ascultătoare de muzică rock, referitor la ce muzică prefera în perioada comunistă. Vedeta era mai degrabă impresionată de muzica ușoară, de pop-ul de altădată. Ne-a dat și exemplu de trupă pe care și azi o ascultă de fiecare dată cu mare drag: ABBA.

„Nu am fost fană rock, eu eram și sunt, în continuare, fană ABBA. Trupa a apărut în momentul în care eu eram liceană. Învățasem toate cântecele și asta mi-a fost de folos în aprofundarea limbii engleze.

Cea mai mare bucurie a mea a fost să ajung în Suedia, în anii trecuți, și să vizitez la Stockholm muzeul ABBA. M-a făcut să mă întorc în timp și să retrăiesc acei ani”, a adăugat Marina Almășan.

După anii de carieră în televiziune și dificultățile cu care mulți oameni se lovesc în viața de zi cu zi, Marina reușește să își păstreze optimismul. Moderatoarea ne-a dezvăluit că are și ea probleme, ca tot omul, și că acestea nu trec pe lângă ea, doar că a învățat să facă față altfel clipelor mai puțin plăcute.

Despre perioadele mai puțin plăcute din viață și cum le depășește: „Avem și dușmani, categoric”

„Problemele nu trec pe lângă mine, trec și prin mine. Credința mea este că datoria noastră de persoane publice nu e să ne plângem în fața celorlalți, așteptând mila, compasiunea sau să-și frece mâinile de bucurie unii dintre ei, pentru că avem și dușmani, categoric, ci să transmitem în jur stări pozitive. Oamenii când ne văd să simtă o stare de bine.

De foarte multe ori, chiar și în zilele când mai traversez perioade nefaste, încerc să transmit celor din jur optimism și, cumva, mă autovaccinez, mă ajută și pe mine să-mi depășesc starea nu tocmai fericită.

În plus, sunt o persoană pozitivă. Probabil și pentru că lucrez în televiziune. Nu poți să faci divertisment dacă ești un om ursuz, încruntat și veșnic nemulțumit”, a încheiat Marina Almășan.

ADVERTISEMENT