Life

Promisiunea făcută de Marina Almășan galeriei Rapidului, la lansarea cărții despre Victor Socaciu: “N-aveți idee ce moștenire a lăsat” / Video

Marina Almășan a făcut curat în sertarele căsniciei cu Victor Socaciu și a lansat joi, 5 mai, cartea "Ceasul Iubirii...". În cadrul evenimentului, câțiva suporteri ai echipei Rapid au lăsat-o fără replică.
06.05.2022 | 11:09
Promisiunea facuta de Marina Almasan galeriei Rapidului la lansarea cartii despre Victor Socaciu Naveti idee ce mostenire a lasat  Video
Marina Almășan, la lansarea cărții despre Victor Socaciu și povestea lor de dragoste. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marina Almășan a lansat jurnalul unei căsnicii, în prezența mai multor colegi de breaslă și apropiați pe care i-a întors în timp. Data evenimentului nu a fost aleasă deloc întâmplător. Joi, 5 mai, ora 17 –  ziua și ora la care se difuza emisiunea „Ceaiul de la ora 5”, cea care i-a adus împreună pe Marina și Victor.

Reprezentanții galeriei Rapidului, în lacrimi la lansarea cărții Marinei Almășan

Celebrul ceai de la ora 5 s-a transformat în Ceasul iubirii, numele cărții pe care vedeta TVR a lansat-o și în paginile căreia dezvăluie povestea de iubire trăită, vreme de 16 ani, alături de Victor Socaciu, perioadă în care spune că a parcurs de sute de ori drumul dintre al nouălea cer și Groapa Marianelor.

ADVERTISEMENT

Sub privirile fiului, Victor Socaciu jr., Marina Almășan nu a lăsat emoțiile să o copleșească și a reușit, afișând o atitudine de femeie puternică, să ducă la capăt un eveniment pentru care a muncit încontinuu în ultimele luni. Nu au lipsit glumele, ironiile și nici înțepăturile trimise către Brândușa Ștefan, văduva lui Victor Socaciu. Acelea au fost printre puținele momente în care femeia rănită a ieșit la suprafață…

Realizatoarea tv a dezvăluit că a fost nevoită să trimită cartea mai multor avocați, pentru a se asigura că nu lasă nicio portiță liberă care poate să fie folosită în instanță de soția lui Victor Socaciu, femeie despre care nu s-a ascuns să afirme că a intervenit în mariajul ei și a “confiscat” tatăl unicului fiu care duce numele mai departe.

ADVERTISEMENT

“Sunt câțiva care nu sunt, pentru că nu sunt. Nu au fost nici la înmormântarea lui Victor, de unde se lăudau că sunt prieteni… Un singur folkist a fost la înmormântarea lui Victor Socaciu. Unii sunt absenți motivat, alții sunt absenți din ticăloșie”, a spus Marina Almășan în momentul începerii evenimentului, făcând referire la prietenia aproape inexistentă între artiști.

Personalități din lumea artistică, oameni care au fost alături de Victor Socaciu în momente importante în plan social, antreprenorial, politic, sportiv sau medical au luat cuvântul, contribuind la încărcătura emoțională a evenimentului.

ADVERTISEMENT

Victos Socaciu jr., invitat să ocupe locul tatălui său în „loja” de suflet a echipei Rapid

Reprezentații galeriei Rapidului – care au interpretat imnul echipei din Giulesti, melodie la care Victor Socaciu a lucrat împreună cu Adrian Păunescu – au ridicat sala în picioare. Pe versurile celebrului imn “Suntem peste tot acasă”, cei mai înfocați suporteri ai echipei giuleștene au reușit să schimbe radical atmosfera evenimentului. Aplaudați, filmați și acompaniați de cei prezenți în sală, reprezentații galeriei rapidiste au izbucnit în lacrimi, în timp ce cântau versurile celui mai apreciat și invidiat imn al unei echipei românești de fotbal…

Drept omagiu, i-au dăruit Marinei Almășan un tricou personalizat cu „amprenta” rapidiștilor și i-au propus lui Victor jr. să ocupe locul tatălui său în „loja” de suflet a echipei.

ADVERTISEMENT

“N-aveți idee ce moștenire a lăsat. Cred că este cea mai cântată melodoie și cel mai frumos imn din România”, i-a spus rapidistul Victor Vlanga Marinei Almășan.

Vedeta TVR a recunoscut că nu a mers niciodată la un meci de fotbal și nu a înțeles, în totalitate, pasiunea fostului soț pentru acest sport. Dispariția lui Victor Socaciu, în urmă cu aproape 5 luni, și gestul galeriei Rapidului la căpătâiul artistului au făcut-o să lăcrimeze, să mulțumească și să promită că o să meargă pe stadion, alături de fiul său, în memoria celui care i-a fost partener de viață 16 ani.


Dumitru Prunariu, singurul român care a zburat în cosmos, a dezvăluit la lansarea cărții “Ceasul iubirii… Cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu” cum artistul de muzică folk  îi promisese că va compune un cântec despre zborul cosmic din 14 mai 1981. Bun prieten cu Victor Socaciu, Dumitru Prunariu a povestit despre anii liceului pe care i-a petrecut alături de acesta, mărturisind că “dispariția lui a fost un eveniment trist pentru mine”.

Actorul Eugen Cristea, fostul primar George Pădure, medicul Mircea Penescu, parlamentarul Dumitru Pelican și artiștii Ovidiu Mihăilescu, Daniel Iancu și Dani Făt sunt doar câțiva dintre cei care au făcut dezvăluri neștiute despre omul, artistul, prietenul și soțul Victor Socaciu.

ADVERTISEMENT