Life

Ce a descoperit Marina Almășan în ziua înmormântării lui Victor Socaciu. Mesaj dureros transmis de vedeta TVR

Marina Almășan a transmis un mesaj emoționant în ziua în care Victor Socaciu, bărbatul care i-a fost alături timp de 16 ani, a fost condus pe ultimul drum, precizând ce a descoperit abia acum.
30.12.2021 | 16:38
Ce a descoperit Marina Almasan in ziua inmormantarii lui Victor Socaciu Mesaj dureros transmis de vedeta TVR
ADVERTISEMENT

Fosta soţie a lui Victor Socaciu și-a luat rămas bun de la artistul care i-a dăruit un fiu, chiar dacă a declarat că nu va lua parte la sluba de înmormântare. În cea mai dureroasă zi pentru fiul său, Victoraș, vedeta TVR a scos la iveală o descoperire cu o puternică încărcătură emoțională .

Mesajul dureros transmis de Marina Almășan în ziua înmormântării regretatului cântăreț de folk vorbește despre momentul în care s-au cunoscut, dar și despre casetele VHS pe care vedeta le păstrează acasă.

ADVERTISEMENT

Sunt filmări care îl prezintă pe Victor Socaciu în cele mai frumoase momente ale vieții sale, amintiri pe care fosta parteneră de viață nu le va uita niciodată. Cei doi au fost împreună timp de 16 ani și au un băiat pe nume Victoraș.

Marina Almășan, amintiri frumoase cu Victor Socaciu. Ce a găsit în ziua înmormântării artistului

„Astăzi ne despărțim de un mare artist, de o mare conștiință. Și nu mai are nicio importanță dacă a făcut sau nu, ca oricare dintre noi, greșeli în viață, nu mai are importanță nici câte soții a avut, nici care dintre ele l-a iubit mai mult, nici cum a fost ca si politician, nici ce mânca, ce bea și de ce boli suferea.

ADVERTISEMENT

Nu are importanță nici câte averi a strâns și nici măcar jihadul pe care-l preconizează presa, pe moștenirea lui. Contează doar muntele de cântece care rămân în urma lui și cei trei copii pe care i-a lăsat pe pământ, unul dintre ei având, în plus, nobila misiune de a-i duce mai departe numele.

În dulapul meu cu amintiri am adunat peste 400 de casete cu emisiunea «Ceaiul de la ora 5», cea care mi l-a adus în viață pe Victor. Sunt casete VHS, măcinate de trecerea timpului, greu de vizionat. În multe dintre ele respiră Victor Socaciu.

ADVERTISEMENT

Cu timpul, îl voi căuta printre ele și vi-l voi readuce în memorie. În anul 1994, una dintre edițiile Ceaiului i-a fost dedicată…

Pe atunci nu cutezam a visa măcar că invitatul ce mi-a stat alături două ore, într-o transmisie directă din orașul său natal, îmi va dărui iubirea sa, îmi va sta alături mai mult de 16 ani și mi-l va dărui pe prețiosul nostru Victoraș.

ADVERTISEMENT

Decupez din ea, cu emoție și vă redau mai jos unul din momentele muzicale, pe care l-am redescoperit, cu emoție, în această dimineață urâtă de sfârșit de decembrie”, este mesajul lăsat de Marina Almășan pe Facebook.

Marina Almășan, postare cu gândul la fiul ei, Victoraș Socaciu

„Această postare este, de fapt, felul meu indirect de a-i fi alături fiului meu, care-și conduce astăzi tatăl pe ultimul drum.

Sper ca toți cei ce au ținut măcar un pic la Victor – mă refer la simplii români, dar și la colegii mei jurnaliști – să reziste tentațiilor de a sădi venin în această zi și să nu caute, măcar astăzi, motive pentru a întina liniștea cu care trebuie să-i însoțim lui Victor Socaciu acest ultim drum, către, sper, neuitare…”, a completat Marina Almășan.

Victor Socaciu a fost condus pe ultimul drum joi, 30 decembrie 2021, la Cornu, localitatea din județul Prahova unde și-a petrecut ultimii ani din viață. Slujba de înmormântare a fost oficiată de 6 preoți.

La mormântul regretatului compozitor și cântăreț de folk a fost arborat și steagul echipei de fotbal Rapid București, sport pe care l-a îndrăgit foarte mult.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro...
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt foarte diferite în România”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit...
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit doar pentru că este român. Totul s-a aflat abia acum
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Răsturnare de situație privind tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump! Ce a...
Răsturnare de situație privind tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump! Ce a făcut Thomas Matthew Crooks cu 48 de ore înainte
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Pandișpan cu zmeură și vanilie. Un desert absolut irezistibil
Pandișpan cu zmeură și vanilie. Un desert absolut irezistibil
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul