Life

Marina Almășan, dărâmată de vestea morții lui Victor Socaciu. Mesajul postat de prezentatoarea TVR

Marina Almășan a reacționat la vestea tristă a morții lui Victor Socaciu, omul care i-a fost companion în viață timp de câțiva ani buni. Vedeta a scris un text emoționant.
27.12.2021 | 15:19
Marina Almasan daramata de vestea mortii lui Victor Socaciu Mesajul postat de prezentatoarea TVR
ADVERTISEMENT

Marina Almășan, fosta nevastă a lui Victor Socaciu, a postat un mesaj emoționant la scurtă vreme după ce a aflat de moartea artistului.

Prezentatoarea de televiziune care are un copil cu regretatul cântăreț de muzică folk a scris că va rămâne numai cu amintirile frumoase în urma trecerii în neființă a acestuia.

ADVERTISEMENT

Mesajul vedetei de la TVR i-a emoționat pe internauți, postarea acesteia fiind urmată de o serie de reacție, printre care cele mai multe cu mesaje de condoleanțe.

Marina Almășan, reacție la moartea fostului ei soț, Victor Socaciu

„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume.

ADVERTISEMENT

Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre. Amintiri îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica.

Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea. ? Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață. Alături de mine, de aici , de pe pământ…

ADVERTISEMENT

Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, cândva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit”, este mesajul trist pe care l-a scris Marina Almășan pe Facebook.

Un artist de notorietate

Aceasta a atașat și o fotografie în care apare alături de Victor Socaciu. În poză, cei doi se bucurau de bebelușul lor.

ADVERTISEMENT

Și Ana-Maria Socaciu, fata cântărețului, a reacționat în spațiul public. Aceasta a scris că și-l va aminti pe tatăl ei ca pe unul din cele mai nobile suflete.

Victor Socaciu a fost unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți cântăreți de muzică folk din România. Artistul a avut o serie de turnee în anii săi de carieră atât în țară cât și în străinătate.

Muzicianul a cântat în vremea comunismului în țări asiatice precum Coreea și China. De asemenea, a susținut spectacole și în Germania (1985), dar și în fosta Uniune Sovietică (1984).

Victor Socaciu a cochetat pentru o vreme și cu politica. Pe lângă muzică, acesta s-a remarcat de-a lungul vieții sale și ca prezentator de televiziune.

ADVERTISEMENT