Life

Marina Almășan, noi declarații despre moartea lui Victor Socaciu: “Am simțit că acest lucru nu se va termina bine”

Marian Almășan nu poate trece nici acum peste moartea lui Victor Socaciu, care i-a fost soț în urmă cu ani buni. Prezentatoarea a spus cum s-a simțit când a aflat de tragedie.
16.05.2022 | 20:38
Marina Almasan noi declaratii despre moartea lui Victor Socaciu Am simtit ca acest lucru nu se va termina bine
Marina Almășan, despre vestea morții lui Victor Socaciu. A simțit că nu o mai duce mult. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta soție a regretatului cântăreț de muzică folk nu a trecut peste pierderea suferită, mai ales că are un copil alături de artist. Vedeta a dezvăluit cum a primit vestea Victor, care știa că tatăl său are probleme de sănătate.

Marina Almășan, despre vestea morții lui Victor Socaciu. A simțit că nu o mai duce mult

Marina Almășan a presimțit că lucrurile nu sunt tocmai bune în momentul în care Victor Socaciu a organizat festivalul de la Breaza. Prezentatoarea de la TVR a știut atunci că deznodământul nu va fi unul fericit.

ADVERTISEMENT

„Sincer, când am aflat de la Vasile Șeicaru că Festivalul Om Bun urmează să se țină la Breaza, când în jur oamenii mureau pe capete de COVID, am simțit că acest lucru nu se va termina bine.

Știam mai bine ca oricine cât de vulnerabil era Victor, după transplantul de rinichi pe care-l traversasem împreună (într-un cuplu în care partenerii se iubesc, boala unuia devine automat și suferința celuilalt).

ADVERTISEMENT

Știam cât de atent trebuie supravegheat și cât de categoric trebuie să fii cu el – un rebel încăpățânat și iubitor de libertate – pentru a-l ține departe de lucrurile care-i fac rău. Și eram sigură că nu se va întâmpla așa.

Apoi am aflat că a făcut COVID și atunci le-am spus părinților mei: «Cred că Victor a încurcat-o… Dacă apucă să treacă peste boală, oricum sănătatea sa se va prăbuși definitiv»”, a spus vedeta pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Marina Almășan: ”Presimțeam că finalul lui se apropie”

Totodată, Marina Almășan a mai punctat faptul că vestea morții lui Victor Socaciu a bulversat-o, dar nu a surprins-o, mai ales că discutase cu mulți dintre colegii lui de breaslă. Aceștia i-au spus despre concertele și turneele susținute de regretatul muzician.

„Presimțeam, în sufletul meu, că finalul lui se apropie. Nu am vorbit cu fiul meu despre asta, dar el mi-a povestit cum, la un moment dat, s-a abătut dintr-unul din drumurile sale, pe la casa din Cornu.

ADVERTISEMENT

Când l-a văzut pe tatăl său într-un hal fără de hal, a gândit și el, pentru prima oară: «Tata nu o va mai duce mult»”, a mai adăugat fosta soție a lui Victor Socaciu.

ADVERTISEMENT