Life

Marina, iubita lui Daniel Pavel, gest surprinzător. Ce au observat oamenii după ce a fost cerută în căsătorie

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, și iubita sa, Marina Ghiletchi, s-au logodit după 7 ani de relație. Cuplul a reușit să ajungă imediat în vizorul fanilor din mediul online.
26.07.2021 | 15:48
Marina iubita lui Daniel Pavel gest surprinzator Ce au observat oamenii dupa ce a fost ceruta in casatorie
Marina, iubita lui Daniel Pavel, gest surprinzător. Ce au observat oamenii după ce a fost cerută în căsătorie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubita moderatorului de la Kanal D a intrat în atenția fanilor de pe rețelele de socializare la scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie. Tânăra de 26 de ani a făcut un gest surprinzător prin care-și arată inelul de logodnă.

Imaginile au atras imediat atenția asupra lor, dar mai ales felul în care Marina Ghiletchi își prezintă bijuteria. Unii internauți au avut senzația că iubita lui Daniel Pavel poartă inelul pe degetul mijlociu.

ADVERTISEMENT

Pe de cealaltă parte, au fost și persoane care au lăudat atitudinea tinerei. Iubita prezentatorului de la Kanal D a adoptat o poziție care i-a pus pe mulți pe gânduri.

Marina, iubita lui Daniel Pavel, imagine cu inelul de logodnă. Ce au observat oamenii

La o primă vedere bijuteria primită de tânăra din Basarabia de la Daniel Pavel seamănă izbitor de mult cu cea a Antoniei. Ambele inele de logodnă sunt construite pe pătrat și au pietre de culoare galbenă, dar și diamante.

ADVERTISEMENT

„Wow, ce frumos e inelul, dacă nu mă înșel, e exact ca a Antoniei 😍😍 (p.s la prima ocheadă aruncată, am avut impresia că e alt deget ridicat)”, Să fiți sănătoși și fericiți!!!!”.

„Cel mai tare mod prin care să faceți poză arătând inelul❤️ felicitări” sau „Seamănă cu al Antoniei”, sunt câteva dintre reacțiile venite din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)

Cum a cunoscut-o Daniel Pavel pe actuala sa iubită. Sunt împreună de 7 ani

Daniel Pavel și actuala sa logodnică sunt împreună de aproximativ 7 ani, moderatorul de la Survivor România mărturisind că s-a îndrăgostit de Marina în perioada în care aceasta era studentă. Relația a început destul de greu, din cauza diferenței de vârstă, dar acum sunt mai fericiți ca niciodată.

„Ne-am cunoscut într-o bibliotecă. Eram într-un juriu cultural al unei asociații din București și auzisem că un grup de tineri de la o Universitate din Sibiu prezintă niște lucrări și am făcut o jurizare acolo.

ADVERTISEMENT

Una dintre concurente, cea care a și câștigat, era Marina. Nici nu știam câți ani are, nici nu știam câți ani am eu, nu mai conta. I-am cerut numărul de telefon. Nu a fost ușor și cu numerele de telefon, pentru că încet încet s-a construit. 

S-a lăsat greu și încă este un mister pentru mine, ca marea. Eram ofițer de marină, o nebunie de sincronicități. Întotdeauna ne-am mutat unul după altul, au fost lupte, cum a fost și acum în Dominicană.

Și își revalidezi iubirea, îți reconsolidezi iubirea. E foarte mult despre arta compromisului, fără să te compromiți principial pe tine, dar acel lasă de la el, lasă de la ea, aceste lucruri sunt vitale”, a dezvăluit Daniel Pavel, în emisiunea Teo Show, scrie wowbiz.ro.

Cine este Marina, iubita prezentatorului Daniel Pavel

Marina Ghiletchi este născută în Basarabia, dar lucrează în Viena de câțiva ani buni, acolo unde locuiește și Daniel Pavel. Tânăra de 26 de ani este foarte deșteaptă, dovadă că are formări în studii economice internaționale, management în turism și logistică.

Iubita lui Daniel Pavel are o soră mai mică care studiază Dreptul la o Universitate din Craiova. Nicoleta Ghiletchi are 20 de ani. Familia lor s-a reunit recent după filmările de la Kanal D, pe litoralul românesc, în Vama Veche.

ADVERTISEMENT