Life

Marina Voica, motivul pentru care nu a avut copii. „Aş fi suferit prea tare, m-ar fi ucis chestia asta”

18.09.2020 | 14:38
Marina Voica motivul pentru care nu a avut copii As fi suferit prea tare mar fi ucis chestia asta
Marina Voica, motivul pentru care nu a avut copii. „Aş fi suferit prea tare, m-ar fi ucis chestia asta” Sursa Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață de muzică pop-soul, Marina Voica, își duce bătrânețea în singurătate. Ea a împlinit frumoasa vârstă de 84 de ani pe 2 septembrie, zi în care a avut parte de o surpriză din partea Oanei Sârbu și a echipei de la emisiunea „Vorbește lumea”, care i-au urat „la mulți ani”.

Marina Voica a fost surprinsă, în cadrul emisiunii mai sus menționate, cum o știm dintotdeaua, elegantă, îngrijită și cu zâmbetul pe buze, dar și singură: „ciudat mă simt. Timpul trece și vine imediat ziua de naștere, trece și anul. Trebuie să fiu fericită.”

ADVERTISEMENT

„Vă mulțumesc foarte mult pentru mesaje și ție, Oana, pentru surpriză. Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, pentru cuvintele frumoase. Sunt mândră că am venit în țara asta care m-a adoptat și să vă amintiți frumos despre mine”, a spus ea la TV, relatează playtech.ro.

Marina Voica, fără copii și fără soț, își duce bătrânețea în singurătate.

Îndrăgita solistă s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubea, însă l-a pierdut, rămânând văduvă la doar 45 de ani. Nu s-a mai căsătorit și își petrece bătrânețea în singurătate.

ADVERTISEMENT

Ea a mărturisit că din pricina unor probleme cu inima, medicii au sfătuit-o că nu e o idee bună să devină mamă, scrie spynews.

Cântăreața are un mare regret cu privire la acest aspect, dar pe care încearcă să și-l aline singură: „Aş fi fost o mamă nebună, fiindcă sunt şi exclusivistă. M-ar fi durut… Nu ştiu, nu-mi dau seama, dar aş fi fost o mamă care suferea.”

ADVERTISEMENT

„Văd pe toţi prietenii mei că nu-i sună, nu vin la ei atâta cât ar vrea. „S-a însurat, nu mă înţeleg cu noră-sa, sunt lăsată…’ Câte şi câte cazuri…”

„Eu aş fi suferit prea tare, dacă n-aş fi primit la fel, m-ar fi ucis chestia asta”, a povestit în cadrul aceleiași emisiuni, citată de sursa anterioară.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, Marina Voica locuiește departe de freamătul vieții din oraș, retrasă la Breaza. Ea se poate mândri cu o viață profesională împlinită, având o carieră de excepție.

 

 

ADVERTISEMENT