Life

Marina Voica, operație dificilă la inimă. Cântăreața face prima declarație după intervenție

Marina Voica, una dintre cele mai importante și îndrăgite cântărețe de muzică ușoară, a trecut recent printr-o intervenție complicată. Solista a mărturisit în ce a constat operația și cum se simte.
21.05.2021 | 22:01
Marina Voica operatie dificila la inima Cantareata face prima declaratie dupa interventie
Marina Voica, operație dificilă la inimă. Cântăreața face prima declarație după intervenție. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Vedeta în vârstă de 84 de ani a fost operată pe cord deschis la o clinică privată din Brașov, după ce o perioadă lungă a căutat ajutor la mai mulți specialiști. Artista a fost refuzată de mai multe echipe din cauza intervenției chirurgicale care nu a fost deloc ușoară.

Cunoscută ca o stea a emisiunilor de divertisment, Marina Voica a luptat să ajungă pe masa de operație, intervenția fiind una decisivă pentru starea ei de sănătate. În prezent, solista este în perioada de convalescență și așteaptă să se recupereze complet.

ADVERTISEMENT

Marina Voica, pe masa de operație. A suferit o intervenție complicată

Potrivit adevarul.ro, Marina Voica avea leziuni severe la două dintre valvele inimii. Viața artistei de muzică ușoară era pusă în pericol de această problemă medicală, care în cele din urmă a fost operată de un medic brașovean și echipa sa.

Cadrele medicale din orașul de sub Tâmpa au primit și sprijinul unor doctori din Capitală, în felul acesta cântăreața ajungând pe mâini bune și sigure.

ADVERTISEMENT

Vedeta este plăcut impresionată de intervenția la care a fost supusă, declarând după ce a fost externată din spital că echipa medicală a făcut o adevărată ”operă de artă” în ceea ce privește inima sa.

„Este greu să vorbești despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operație pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnați că vreau să trăiesc!

ADVERTISEMENT

Echipa spitalului și doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă. S-au purtat excepțional, cu profesionalism și răbdare.

Eu am încercat să nu creez dificultăți. A fost greu. Nu sunt încă restabilită complet, dar o să încep încet, încet. Sper să mă refac cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc echipei care a făcut din inima mea una aproape nouă. O operație extraordinară”, a spus Marina Voica, mai arată sursa de mai sus.

Marina Voica iubește viața. Cum a reușit să se reinventeze solista

Cântăreața s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor și trăiește la Breaza, acolo unde are o casă. Solista se ocupă de grădinărit, pasiune care a ținut-o ocupată de când a izbucnit pandemia de coronavirus.

Marina Voica a reușit să se adapteze vremurilor actuale, la un moment dat dezvăluind că urmează să joace într-un film. Este vorba de producția cinematografică „Bucureștiul văzut de sus”, în regia lui Andrei Răuțu, în vârstă de 34 de ani.

Vedeta de 84 de ani declara atunci că rolul i se potrivește mult prea bine, de aceea nici nu a refuzat oferta. Cântăreața a mai jucat și în filmul psihologic „Țărmul n-are sfârșit”, regizat de Mircea Săuca, în urmă cu circa 50 de ani.

ADVERTISEMENT