Fotbal international

Marine AFC, venituri uriașe din vânzarea de bilete virtuale! Câți bani au scos din meciul cu Tottenham

10.01.2021 | 16:05
Marine AFC venituri uriase din vanzarea de bilete virtuale Cati bani au scos din meciul cu Tottenham
ADVERTISEMENT

Micuțul club din liga a opta engleză, Marine AFC, a obținut venituri uriașe din vânzarea de bilete virtuale pentru meciul cu Tottenham Hotspur, din turul trei al Cupei Angliei.

Cele două formații se vor întâlni duminică, de la ora 19:00, într-una dintre cele mai mediatizate întâlniri din această fază a competiției.

ADVERTISEMENT

Totul a început atunci când șeful echipei, James Leary, a anunțat că jucătorii vor intra în șomaj tehnic după duelul cu formația lui Jose Mourinho, din cauza problemelor financiare.

Venituri mari pentru Marine AFC din vânzarea de bilete virtuale

Mesajul patronului de la Marine AFC a avut un impact extraordinar în Anglia, iar micuța echipă a reușit să vândă 10.000 de bilete virtuale pentru întâlnirea cu Tottenham Hotspur și a obținut venituri nesperate care ar putea ajuta formația să-și continue drumul în ligile inferioare.

ADVERTISEMENT

Conform publicației Daily Mail, tichetele virtuale le-au adus celor de la Marine AFC în conturi nu mai puțin de 125.000 de lire sterline, ami mult chiar decât dacă partida s-ar fi desfășurat cu spectatori în tribune și stadionul era arhiplin.

”Am ajuns acum la 10.000 de bilete vândute pentru meciul nostru cu Tottenham. Emoția pentru ceea ce a făcut lumea fotbalului în numele nostru este copleșitoare. Nu există un sentiment mai bun decât atunci când fotbalul se reunește. MULȚUMESC!”, este mesajul postat pe contul de Twitter al micuțului club englez.

ADVERTISEMENT

James Leary a dezvăluit că dacă meciul ar fi avut loc cu spectatori, iar pe Marine Travel Arena s-ar fi ocupat toate cele 3.000 de locuri, clubul ar fi câștigat aproximativ 100.000 de lire sterline, mai puțin decât au obținut acum din vânzarea biletelor virtuale.

În plus, cei de la Mariners AFC au mai primit o veste bună înaintea partidei cu mult mai celebrii Harry Kane și Heung Min-Son, toate cele 25 de teste Covid-19 au avut rezultate negative, astfel că totul este în regulă pentru marele meci din turul trei al Cupei Angliei.

ADVERTISEMENT

Problemele de la clubul Marine AFC au fost cauzate de  pandemia de Covid-19. Clubul din liga a opta engleză a apucat să joace doar șapte meciuri în campionat, în acest sezon, din cauza pandemiei, plus cinci în FA Cup. Formația nu este catalogată ca fiind una la nivel ”Elite”, astfel că nu a avut dreptul să dispute meciuri pe parcursul perioadei de carantină din Anglia.

ADVERTISEMENT
Tags: