Life

Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei și-a făcut o nouă intervenție chirurgicală. Cum arată acum

02.03.2021 | 11:34
Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei sia facut o noua interventie chirurgicala Cum arata acum
ADVERTISEMENT

Marinela Mavrodin de la „Puterea Dragostei” a trecut printr-o nouă transformare după ce a făcut o vizită la medicul estetician. Șatena și-a făcut o interenție la nivelul feței, iar schimbarea este foarte vizibilă. 

Fosta concurentă este adepta schimbărilor de look și nu mai arată deloc ca înainte, așa cum o știau fanii emisiunii de la Kanal D. Aceasta a participat și la „Insula Iubirii”, difuzată la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Marinela a vrut să-și schimbe complet imaginea și a reușit acest lucru, pentru că transformările ei sunt din ce în ce mai dese și nu dă înapoi atunci când ia decizia de a-și modifica aspectul fizic.

Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei și-a făcut o nouă intervenție chirurgicală. Cum arată acum

Marinela Mavrodin este cunoscută pentru aparițiile ei în reality show-uri, însă imaginea ei este total schimbată de cum o știau fanii. Șatena a apelat de mai multe ori la ajutorul medicului estetician pentru a face schimbări radicale.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, fosta concurentă a ales să-și injecteze acid hialuronic în buze, iar diferența este una destul de mare. Rezultatul a fost unul așteptat, iar buzele ei sunt acum mai voluminoase, însă schimbarea i se potrivește de minune.

Marinela nu s-a oprit aici și a mai făcut o programare la medicul estetician pentru o altă procedură. Dorința ei de a avea un bust mai mare a devenit realitate, pentru că fota concurentă de la Kanal D tocmai și-a pus silicoane, după cum le-a arătat fanilor pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei
Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei și-a făcut schimbări la nivelul buzelor și al bustului. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” le-a mărturisit fanelor că nu a simțit nicio durere, în afară de o presiune la nivelul pieptului, iar acum îi pare rău pentru toată frica pe care a simțit-o în ultimele luni, considerând că a fost degeaba.

„Hello, dragii mei. Mă numesc Mavrodin Marinela și astăzi îmi fac operația de implant mamar. Țin să vă mărturisesc că sunt extrem de entuziasmată, dar totodată extrem de fericită, pentru că ăsta a fost visul meu de foarte mult timp și în sfârșit mi-l îndeplinesc. Urați-mi succes! Vă super pupicesc (…)

ADVERTISEMENT

….Chiar sunt extrem de suportabile durerile. În prima oră simțeam o presiune extrem de puternică, după care te lasă și te poți ridica, poți merge. Eu am mers prin salon fără nicio frică, fără nimic. 

(…) Când m-am pus pe masa aia și am început să tremur, se mișca și masa cu mine.. Băi, dar degeaba, acum chiar cred că toată panica și toată frica din ultimele trei luni este degeaba”, a transmis Marinela pe Instagram.

ADVERTISEMENT