ADVERTISEMENT
Life

Marinela Nițu, schimbată complet de când s-a retras din viața publică. Cum arată acum fosta soție a lui Miron Cozma

Autor: Alexa Serdan | 20.01.2021 | 12:37
Marinela Nițu, schimbată complet de când s-a retras din viața publică. Cum arată acum fosta soție a lui Miron Cozma
Marinela Nițu, schimbată complet de când s-a retras din viața publică. Cum arată acum fosta soție a lui Miron Cozma. Sursa foto: adevarul.ro

Marinela Nițu a suferit o schimbare radicală de când s-a retras din viața publică. Fosta soție a lui Miron Cozma nu mai apare în lumina reflectoarelor de ani buni, operațiile estetice suferite de-a lungul timpului transformând într-o altă persoană.

ADVERTISEMENT

Ajunsă la vârsta de 53 de ani fosta iubită a liderului sindical din Gorj nu mai ia mințile bărbaților cu formele sale, așa cum obișnuia în trecut. În plus, bruneta a renunțat la ipostazele provocatoare în care se poza înainte și pare că s-a „cumințit”.

Fosta iubită a Luceafărului Huilei, așa cum este cunoscut Miron Cozma, a rămas o amintire, operațiile estetice suferite de-a lungul timpului modificându-i radical chipul. Marinela Nițu este de nerecunoscut și aproape nu mai seamănă deloc cu femeia îndrăzneață de dinainte.

Marinela Nițu, de nerecunoscut. Cum arată acum fosta soție a lui Miron Cozma

Marinela Nițu a suferit foarte multe intervenții chirurgicale pentru a se simți bine în propria piele, însă multe dintre ele au fost un adevărat eșec. Bruneta are la activ multe injectări cu silicon la buze, pomeți și frunte, care din păcate, au avut efect contrar înfrumusețării.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a liderului sindical a dat uitării trecutul și s-a mutat la Brașov, acolo unde locuiesc și părinții ei. Cântăreața s-a retras din viața mondenă, dar continuă să cânte pe la evenimente private sau restaurante de pe Valea Prahovei.

Marinela Nițu, fosta iubită a lui Miron Cozma
Așa arată acum Marinela Nițu, fosta iubită a lui Miron Cozma. Sursa foto: Facebook.com

Marinela Nițu și Miron Cozma nu au fost niciodată căsătoriți, însă în anul 2011 s-au logodit în fața lui Dumnezeu în cadrul unei ceremonii religioase. Nunta, dacă o putem numi așa, a venit după 9 ani de relație, însă povestea lor de dragoste nu a mai rezistat prea mult după.

Cei doi au luat decizia de a merge pe drumuri separate în 2014, chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților. Motivul despărțirii nu a fost elucidat nici până la această oră, totul plecând de la faptul că după ani și ani au ajuns să nu se mai suporte.

ADVERTISEMENT

De aici și vorbele grele pe care Luceafărul Huilei i le-a aruncat fostei sale partenere de viață. Miron Cozma mărturisea în urmă cu câțiva ani că relația lor tumultoasă s-a încheiat pentru că bruneta este genul de femeie „narcisistă”.

„Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, așa e ea, asta crede despre persoana ei.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje și de Crăciun, și de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă”, declara Miron Cozma după despărțirea de brunetă, potrivit click.ro.

Marinela Nițu, despre motivul separării de Miron Cozma după 12 ani de relație

„Are multe calități, dar atracția puternică spre haiducie, politică, schimbă un om. Nu e nimic rău să faci asta, dar eu nu mă regăsesc în spiritul asta. Nu era așa, l-am cunoscut lider sindical și se purta frumos cu mine.

ADVERTISEMENT

O să fie mereu bărbatul vieții mele, dar e o diferență de idealuri. Plus că mă deranja că mirosea în fiecare zi a ceapa și a usturoi”, spunea la rândul ei Marinela Nițu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!