Life

Marilena de la Survivor România, dezvăluiri despre nunta cu Andrei Ciobanu. Când e programat evenimentul

Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu de la Survivor România trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, asta pentru că se pregătesc de un eveniment major, nunta.
10.11.2021 | 10:44
Marilena de la Survivor Romania dezvaluiri despre nunta cu Andrei Ciobanu Cand e programat evenimentul
Marilena Cuciurean, primele detalii despre nunta cu Andrei Ciobanu de la Survivor România. Când va fi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Kanal D a făcut dezvăluiri despre ceromonia religioasă cu partenerul ei de viață, care i-a cerut mâna chiar în timpul unei emisiuni TV.

Blondina este în culmea fericirii de când poartă pe deget inelul de logodnă, mărturisind că nu se aștepta nicio secundă să fie cerută de soție în cadrul respectiv.

ADVERTISEMENT

Marilena de la Survivor România este pregătită de marele eveniment din viața ei, subliniind faptul că nunta nu este stabilită momentan, dar sigur va fi anul următor.

Marilena Cuciurean, primele detalii despre nunta cu Andrei Ciobanu de la Survivor România. Când va fi

„Încă nu am stabilit, dar posibil anul viitor”, le-a spus Marilena Cuciurean de la Survivor România fanilor de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește momentul în care Andrei Ciobanu i-a cerut mâna, frumoasa blondină susține că nu se aștepta și a fost complet luată prin surprindere.

Fosta participantă din Republica Dominicană a rămas fără cuvinte, mulțumindu-le celor care au felicitat-o pentru că a făcut acest pas alături de iubitul ei.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă spun că am rămas șocată, încă sunt șocată. Nu am cuvinte. Ce pot să vă spun este că vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ne-ați scris și ne-ați felicitat.

După cum ați observat eram super blocată, bine, și acum sunt. Dar sunt super fericită. Wow, e un sentiment unic, simțeam că mă sufoc de emoție. 

ADVERTISEMENT

Inima îmi luase razna. Nu îmi găseam cuvintele, credeam că nu este adevărat. Tremuram toată, a fost o zi de neuitat, o zi specială din viața noastră. 

Sincer, nu am bănuit nicio secundă. A fost un șoc pentru mine, bineînțeles plăcut”, a completat fosta concurentă de la Survivor România.

Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de numai câteva luni, relația lor începând după ce Războinicul a invitat-o la un interviu.

La momentul respectiv blondina avea pe cineva, însă chimia dintre ea și fostul concurent de la Survivor România a fost atât de puternică încât nu a stat deloc pe gânduri.

ADVERTISEMENT