Life

Marinescu de la Puterea dragostei, implicat într-un nou scandal. A fost la un pas de bătaie cu Rareș 

15.12.2020 | 21:41
Marinescu de la Puterea dragostei implicat intrun nou scandal A fost la un pas de bataie cu Rares
ADVERTISEMENT

În ediția de miercuri, 16 decembrie, tensiunile au atins cote maxime în emisiunea Puterea dragostei, iar Rareș și Cristi Marinescu au fost la un pas de bătaie.

În casa Puterea dragostei, certurile sunt departe de a se termina, iar noi rivalități se nasc între concurenți. Cristian Marinescu, unul dintre cei mai controversați concurenți, se află în mijlocul unui alt scandal.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, nici fetele nu se înțeleg prea bine. Între Alexandra și Mădălina s-a născut omnouă ceartă, semn că cele două tinere nu vor face pace prea curând.

Dispute fără precedent la Puterea dragostei

Rareș s-a întors recent în casa Puterea dragostei și deja se află într-un război deschis cu Marinescu, care îi este rival în competiția pentru inima Marianei. Sentimentele lor pentru frumoasa tânără au declanșat un conflict de proporții.

ADVERTISEMENT

Mariana s-a arătat foarte deranjată de atitudinea lui Rareș referitoare la conversația ei cu Marinescu. Rareș este adesea foarte iritat de vorbele rivalului său, fiind la un pas de bătaie cu acesta.

,,Eu te-aș ruga frumos ca atunci când te superi din nimicuri și așa, să nu mă ameninți pe mine că pleci acasă. Poți să pleci când vrei tu. Nu-mi spui tu mie că pleci acasă din cauză că nu-ți convine conversația cu Marinescu.”, i-a spus Mariana lui Rareș.

ADVERTISEMENT

De asemenea, un nou scandal s-a iscat între Alexandra și Mădălina, semn că cele două tinere nu se au deloc una pe alta la suflet. Motivul noii dispute se pare că este chiar gelozia.

,,Tu m-ai făcut invidioasă pe tine? Doamne.”, a spus Mădălina.

,,Păi ești, soro. În fiecare zi.”, a răspuns Alexandra.

,,Uită-te la mine și uită-te la tine. E diferență de la cer la pământ.”, a fost replica ironică a Mădălinei.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește relația dintre Mariana și Rareș, se pare că nu mai există nicio șansă de împăcare, dovadă fiind decizia pe care frumoasa moldoveancă i-a comunicat-o tânărului.

,,Cu mine nu mai ai ce discuta din acest moment.”, a spus Mariana.

ADVERTISEMENT