Life

Marinescu și Maria de la Puterea dragostei s-au despărțit? Nebunie în mediul online la 2 zile după finală

Marinescu și Maria de la Puterea dragostei s-au despărțit la nici două zile de la marea finală a show-ului de la Kanal D? 
07.09.2021 | 16:48
Marinescu si Maria de la Puterea dragostei sau despartit Nebunie in mediul online la 2 zile dupa finala
ADVERTISEMENT

Cristi Marinescu și Maria de la Puterea dragostei s-ar fi despărțit la nici două zile de la marea finală a competiției de la Kanal D.

Cei doi concurenți nu ar mai fi împreună, conform unei pagini de Instagram care a relatat informații despre Puterea dragostei dovedite în timp.

ADVERTISEMENT

Pagina „Viperele vesele” dă ca sigură separarea dintre Cristi Marinescu și Maria, care s-ar fi petrecut luni, 6 septembrie, după apariția lor în cadrul unei emisiuni online.

Cristi Marinescu și Maria de la Puterea dragostei s-au despărțit?

Informația dată de respectiva pagină de Instagram nu a fost confirmată de niciunul dintre cei doi protagoniști, iar mulți cred că zvonul ar fi fals.

ADVERTISEMENT

„Maria și Marinescu s-au despărțit ieri, iar Maria se întoarce astăzi, 07.09.2021, singură la Chișinău! Biletul de avion este deja achiziționat!”, este zvonul aruncat pe piață de Viperele Vesele.

La scurt timp după ce această bârfă a ajuns la urechile fanilor Puterea dragostei, lumea a început să reacționeze în mediul online. Mulți spun că informația nu este adevărată. În același timp, alții sunt convinși că relația lor a fost una doar pentru show-ul de televiziune.

ADVERTISEMENT

Marinescu a făcut o postare pe Instagram după apariția informației potrivit căreia s-a despărțit de Maria. Băiatul nu a pomenit nimic despre Maria.

„Deci fata asta e genială, câștigul meu o costă 20 de milioane. Comportamentul ei de stadion este top. Mai spuneți-mi voi mie, un om care își iubește haterii la fel ca mine. Ador.

ADVERTISEMENT

Nici când a pierdut Franța europeanul nu s-au spart atâtea TV-uri. Ești de belea dacă vezi story-ul meu, jur”, este postarea lui Marinescu de pe rețeaua de socializare în care, după cum se vede, nu a spus nimic despre relația cu Maria.

Și-au declarat iubirea de față cu toată lumea

După finala Puterea dragostei, Cristi și Maria au avut o apariție publică în care au spus că au planuri de viitor împreună. Marinescu i-a declarat dragostea Mariei de față cu toată lumea și le-a spus telespectatorilor că s-au înșelat în privința lor.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu perechile formate în sezonul doi al show-ului Puterea dragostei. Competiția de la Kanal D continuă cu un nou sezon. Cel de-al patrulea a început a doua zi după finală, pe 6 septembrie. Emisiunea este și în această ediție sub cârma Cristinei Mihaela Dorobanțu.

 

ADVERTISEMENT