Fotbal intern

Marinos Ouzonidis caută alibi pentru semi-eșecul cu Academica Clinceni: „Am nevoie de timp”

14.02.2021 | 17:06
Marinos Ouzonidis cauta alibi pentru semiesecul cu Academica Clinceni Am nevoie de timp
ADVERTISEMENT

Grecul Marinos Ouzounidis a preluat banca tehnică a Universității Craiova și a debutat în Cupa României. După calificarea în sferturi, el a avut ocazia să debuteze și în Liga 1, dar a obținut doar o remiză cu Academica Clinceni.

Antrenorul grec s-a declarat mulțumit de ocaziile create de echipa sa, însă a recunoscut că formația alb-albastră este departe de nivelul de joc pe care dorește să îl obțină.

ADVERTISEMENT

Ouzounidis a punctat, însă, că are nevoie de răbdare din partea tuturor celor implicați la Craiova, pentru a reuși să își implementeze sistemul de joc și viziunea.

Marinos Ouzounidis, după debutul în Liga 1 pe banca lui U Craiova: „Îmi trebuie răbdare”

Adus la Craiova pentru a-l înlocui pe Corneliu Papură, grecul Ouzounidis nu a reușit să debuteze cu victorie în Liga 1. Echipa sa a obținut doar un egal, scor 0-0, la Călărași, contra celor de la Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

U Craiova a fost echipa care a dominat raportul posesiei și care a reușit să își creeze mai multe oportunități de a marca, dar grecul nu a fost mulțumit de jocul elevilor săi și crede că terenul greu nu reprezintă o scuză pentru nereușitele acestora.

„Meciul a fost exact așa cum ne-am așteptat, pe un meci dificil. Am jucat și acum câteva zile, nu am fost atât de proaspeți. N-a fost ușor, s-au apărat bine adversarii.

ADVERTISEMENT

Noi am avut câteva ocazii, dar trebuia să avem mai multă răbdare în astfel de meciuri, împotriva unor defensive aglomerate. Până la urmă, a ieșit bine.

Am văzut lucruri, trebuie să îmbunătățim jocul de atac, să reușim să marcăm și apoi să controlăm jocurile. Nu e nivelul de joc pe care-l doresc. Nu e o scuză, dar am jucat și pe un teren greu. 

ADVERTISEMENT

 Mai sunt multe meciuri, pentru mine cel mai important acum este să reușesc să-mi implementez ideile de joc. Am idei diferite, dar am nevoie de timp”, a spus Ouzounidis după meci.

Pentru tehnicianul Craiovei, cel a cărui numire a fost catalogată ca fiind nu tocmai inspirată de către Cosmin Bărcăuan, fost jucător al oltenilor, urmează duelul cu FC Hermannstadt, care va avea loc în Bănie în data de 19 februarie, de la ora 20:30.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Hermannstadt: 3,90 este cota pentru „X final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT