Sport

Marinos Ouzounidis a răbufnit după U Craiova – Clinceni 0-0: „De ce mă tot întrebați? Mai am contract aici!”

Marinos Ouzounidis a răbufnit când a fost întrebat dacă mai rămâne la Universitatea Craiova după remiza cu Academica Clinceni, scor 0-0.
26.05.2021 | 20:45
Marinos Ouzounidis a rabufnit dupa U Craiova  Clinceni 00 De ce ma tot intrebati Mai am contract aici
ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis a mărturisit că mai are contract cu Craiova și s-a enervat când a fost întrebat de reporter la finalul meciului dacă va mai continua pe banca tehnică a oltenilor.

Tehnicianul nu ia în considerare o despărțire de echipa la care a venit în iarnă și se gândește deja la viitorul sezon, în care jucătorii olteni țintesc titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis a răbufnit când a fost întrebat dacă pleacă de la U Craiova

Marinos Ouzounidis a răbufnit când s-a adus în discuție o posibilă plecare de la Craiova, spunând că mai are contract: „Puteam câștiga, puteam pierde.

Am mai încercat câțiva jucători, sper că Bancu nu are probleme serioase, a fost un obiectiv să nu suferim accidentări și să ne bucurăm cu suporterii de Cupa României”.

ADVERTISEMENT

„Sper că vor fi mai mulți suporteri sezonul viitor. De ce mă întrebați dacă să plec? De ce tot aud această întrebare? Am contract încă un an, trebuie să evităm astfel de discuții mai ales în fața voastră, eu am contract aici și asta contează”, a mai spus tehnicianul grec.

Jucătorii Craiovei țintesc titlul în sezonul viitor

Andrei Ivan a vorbit despre planurile de viitor pe care le are și consideră că suporterii trebuie atrași la stadion prin mai multe trofee: „Am pierdut puncte cu multe echipe în fața cărora trebuia să facem meciuri mai bune și am ieșit pe locul 3.

ADVERTISEMENT

Am rămas datori suporterilor, trebuie să dovedim la următorul meci că suntem mai buni. Îi așteptăm pe fani la următorul meci alături de noi și într-un număr mai mare. Eu voi merge la națională, nu o să am vacanță.

„Eu zic că nu e ok, mai ales că s-au redeschis stadioanele pentru fani și mi-aș fi dorit să câștigăm pentru ei și să terminăm cu o victorie pentru fani, pentru că meritau.

ADVERTISEMENT

Sincer, chiar nu știu câți fani au fost, mă așteptam să fie mai mulți, dar sunt sigur că din sezonul următor vor fi mai mulți, iar din sezonul următor trebuie să ne batem la campionat cu adevărat.

O să fie un sezon inedit, mai ales cu ambele echipe în prima ligă, eu sunt de părere că e loc pentru toată lumea, nu avem de ce să ne purtăm pică și, de ce nu, să ne batem la campionat. Rivalitatea din oraș va fi un avantaj pentru spectacol.

Ne bucurăm că a debutat, poartă în el sângele legendarului Ilie Balaci și sperăm să-i ducă numele pe cele mai înalte culmi ale fotbalului”, a spus și Bogdan Vătăjelu.


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT