Fotbal intern

Marinos Ouzounidis anunță schimbări în echipă la meciul din Cupă: ”Avem derby-urile în față”. Video

11.05.2021 | 13:43
Marinos Ouzounidis anunta schimbari in echipa la meciul din Cupa Avem derbyurile in fata Video
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, anunță schimbări în echipa de start la meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, din manșa secundă a semifinalelor Cupei României.

Oltenii sunt ca și calificați în marea finală, după ce în tur, pe stadionul Ion Oblemenco, s-au impus cu scorul de 3-0.

ADVERTISEMENT

FANATIK ţi-a prezentat ce avantaj uriaş au oltenii înaintea meciului cu trofeul pe masă. Dinamo sau Astra, ambele echipe implicate în lupta pentru evitarea retrogradării în Liga 2. Cum “câinii” şi giurgiuvenii sunt în play-out, câştigătoarea duelului va juca două meciuri în 48 de ore.

Schimbări pregătire de Marinos Ouzounidis pentru meciul din Cupa României

Antrenor grec al Universității Craiova, Marinos Ouzounidis, recunoaște că victoria facilă din tur este liniștitoare în privința calificării în finala Cupei României și va face câteva schimbări în formula de start.

ADVERTISEMENT

”Cu siguranță, rezultatul a fost foarte bun în prima manșă. Trebuie să fim serioși, să jucăm, întrucât nu știi niciodată în jocurile de Cupă. Dacă suntem serioși, o să ne fie mai ușor. Cupa României este un obiectiv pentru noi.

Trebuie să încercăm să câștigăm și această partidă. Nu va fi greu să îmi motivez jucătorii. Ei înțeleg că această calificare în finala Cupei României este un obiectiv pentru noi, așa că trebuie să fim motivați și să dăm totul pentru acest meci”, a declarat Ouzounidis.

ADVERTISEMENT

Pigliacelli a intrat în gura colegilor

”Desigur că vor apărea jucători care au evoluat mai puțin pentru că avem derby-urile în față, finala Cupei. Vom vedea dacă sunt jucători care se simt obosiți și să pregătim jucători pentru meciurile care vor urma. Vom vedea în ce situație se vor afla jucătorii”, a mai spus tehnicianul oltenilor.

Marinos Ouzounidis nu-i va avea la dispoziție în partida de la Târgu Jiu pe fundașii Nicușor Bancu și Bogdan Vătăjelu, ambii fiind suspendați după cartonașele roșii primite la eșecul din campionat cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

S-a creat o tensiune destul de mare în ultima perioadă la Universitatea Craiova din cauza ultimelor rezultate, iar FANATIK a aflat că unul dintre cei mai criticați jucători este Mirko Pigliacelli. Portarul a încasat mai multe goluri ușoare, iar colegii i-au reproșat faptul că nu se concentrează destul în jocuri cu echipe care nu au nume sonor în fotbalul românesc.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul Tg. Jiu – Universitatea Craiova: 1,82 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT