Fotbal intern

Marinos Ouzounidis, criticat pentru stilul adus la U Craiova: ”Dacă aveai spectatori în tribună…”

21.04.2021 | 13:30
Marinos Ouzounidis criticat pentru stilul adus la U Craiova Daca aveai spectatori in tribuna
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei U Craiova, Marinos Ouzounidis, este criticat de fostul internațional Basarab Panduru pentru stilul defensiv adus la formația din Bănie și i-a transmis grecului că ar fi avut o situație mult mai dificilă dacă spectatorii erau prezenți în tribune.

Oltenii au început modest play-off-ul și  au remizat acasă cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 0-0, într-o partidă în care nu și-au creat prea multe ocazii de gol.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii din Băniei, tehnicianul grec s-a arătat mulțumit de dăruirea jucătorilor săi, dar s-a declarat dezamăgit din cauza faptului că  are mulți jucători ofensivi absenți.

Noi critici pentru antrenorul de la U Craiova, Marinos Ouzounidis

”Eu tot spun de câteva săptămâni că nu îmi place ce văd şi că sunt probleme acolo. Nu au ocazii, ajung foarte greu la poartă de când a venit Ouzounidis. Betonând apărarea, ai stricat atacul”, l-a criticat Basarab Panduru pe Marinos Ouzounidis pentru schimbările de la U Craiova.

ADVERTISEMENT

”Ai făcut un lucru pe care probabil ţi l-ai dorit, să nu mai iei gol şi ai reuşit, dar dacă aveai spectatori în tribună la meciul cu Sepsi, aveai o problemă. Foarte puţin fotbal ofensiv, jucătorii nu mai joacă, nu i-ai pus…”, a declarat Panduru la Telekom Sport.

”Nici măcar de vânzare nu mai ai acum pe unul de care să zici… Îl cumpără cineva pe Cicâldău pe ce a jucat până acum? Că la ce joacă în ultimul timp… Şi mai este şi o echipă care vrea să câştige campionatul…”, a mai spus fostul internațional.

ADVERTISEMENT

Papp s-a rupt și nu mai joacă în acest sezon

Atacanții echipei U Craiova, Andrei Ivan și Reagy Ofosu, sunt refăcuți după accidentările suferite și vor face deplasarea pentru meciul de la Botoșani, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate încă de duminică, 18 aprilie.

În schimb, Paul Papp s-a accidentat grav și nu va mai putea evolua în acest sezon. FANATIK a aflat că ultimul antrenament condus de Marinos Ouzounidis i-a fost fatal fundașului în vârstă de 31 de ani, care și-a rupt meniscul.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul Ștefan Baiaram a suferit o accidentare groaznică în startul meciului Craiova – Sepsi, însă, din fericire, consecințele nu au fost atât de grave pe cât s-a crezut. Tânărul fotbalist din Bănie a scăpat ca prin minune de o fractură și va putea reveni pe teren într-o lună.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – U Craiova: 1,91 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT