Sport

Exclusiv. Marinos Ouzounidis, dat afară de Universitatea Craiova! Cine va fi antrenor la meciul cu FCSB

Marinos Ouzounidis, dat afară de la Universitatea Craiova! FANATIK a aflat că eșecul cu Laci din Conference League i-a fost fatal grecului, care a fost înlocuit.
23.07.2021 | 17:43
Exclusiv Marinos Ouzounidis dat afara de Universitatea Craiova Cine va fi antrenor la meciul cu FCSB
Marinos Ouzounidis, dat afară de Universitatea Craiova! Eșecul cu Laci din Conference League i-a fost fatal. Exclusiv
ADVERTISEMENT
23-07-2021
15:28

Universitatea Craiova confirmă Fanatik: Ouzounidis e out!

Universitatea Craiova confirmă FANATIK și a emis un comunicat în care anunță despărțirea de Marinos Ouzounidis: “Universitatea Craiova a reziliat astăzi contractul cu Marinos Ouzounidis. Îi mulțumim pentru tot ceea ce a realizat la echipa noastră, reușind să aducă în vitrina clubului Cupa și Supercupa României și îi dorim mult succes în continuare! Dragoș Bon va asigura interimatul pe banca Științei, alături de Octavian Benga și Ian Coll”, se arată în anunț. 

Marinos Ouzounidis
Marinos Ouzounidis

 

 

Prima schimbare de antrenor din Liga 1. FANATIK a aflat că Marinos Ouzounidis nu mai este antrenorul Universității Craiova. Patronul Mihai Rotaru a decis să îl demită după eșecul cu Laci, din al doilea tur preliminar din Conference League.

Dragoș Bon, antrenorul interimar al Universității Craiova la meciul cu FCSB!

Din informațiile noastre, echipa va fi pregătită de Dragoș Bon, care va prelua funcția de antrenor interimar al Universității Craiova. Primul meci al lui Dragoș Bon pe banca tehnică va fi împotriva celor de la FCSB, duminică, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

Eșecul Universității Craiova în deplasarea de la Laci a agitat apele în Oltenia. FANATIK a scris despre faptul că finanțatorii clubului, Mihai Rotaru și Adrian Andrici au fost foarte nervoși după eșecul din Albania.

Fanii Universității au ajuns la capătul răbdării și i-au cerut demisia după meciul cu Laci!

În plus, fanii Universității Craiova au ajuns și ei la capătul răbdării și i-au cerut demisia lui Marinos Ouzounidis pe rețelele de socializare. Mai mult, unii dintre ei au avut mesaje de amenințare la adresa antrenorului grec.

ADVERTISEMENT

Deși Marinos Ouzounidis a cucerit Supercupa României la începutul acestui sezon, succesul împotriva celor de la CFR Cluj a venit cu noroc, după executarea loviturilor de departajare. Iar în acel meci, Craiova a dezamăgit.

A câștigat două trofee, dar jocul nu a convins niciodată!

La fel s-a întâmplat și în finala Cupei României, unde Universitatea Craiova a avut nevoie de prelungiri în fața retrogradatei Astra Giurgiu pentru a câștiga trofeul.

ADVERTISEMENT

Șefii Universității Craiova sunt nemulțumiți încă din play-off-ul sezonului trecut. Atunci, oltenii au învins CFR Cluj și FCSB, principalele contracandidate la titlu și intrau în lupta pentru primul loc.

Serie de patru înfrângeri în play-off care au îndepărtat titlul de Craiova

Însă, în mod inexplicabil, echipa a pierdut cu Academica Clinceni, Sepsi, FC Botoșani și CFR Cluj, pierzând orice șansă la titlu. Încă de atunci, Mihai Rotaru le-a spus apropiaților că echipa nu joacă nimic.

ADVERTISEMENT

Iar în ciuda obținerii Supercupei României, lucrurile nu s-au schimbat. Oficialii echipei erau nemulțumiți de modul în care evoluează formația în acest debut de sezon și picătura care a umplut paharul a fost înfrângerea cu Laci, din Conference League.

Ouzounidis după meci: “Jucătorii trebuie să se gândească la ce au făcut. Eu sunt responsabil, eu am început cu acei jucători”

“Suntem norocoși că avem un al doilea meci. Jucătorii trebuie să se gândească la ce au făcut. Eu sunt responsabil, eu am început cu acei jucători, dar să se gândească ce fac în timpul meciului.

Dacă nu ești serios, concentrat, când ai ocazii să marchezi… Nu trebuie să-ți creezi 30 de ocazii. Trebuia să înscriem în prima repriză. Știam că sunt periculoși la tranziția pozitivă și la fazele fize. Nu e posibil să primești un asemenea gol! Mintea noastră nu a fost aici, nu se câștigă un meci la modul acesta”, a spus Marinos Ouzounidis după înfrângerea din Albania.

Returul va avea loc joia viitoare, pe arena “Ion Oblemenco”. Oltenii au nevoie de o victorie la două goluri pentru calificare. Până atunci, Universitatea Craiova joacă duminică împotriva celor de la FCSB, pe Arena Națională.

  • 26 de meciuri a prins Marinos Ouzounidis la U Craiova
  • 12 victorii a obținut grecul pe banca oltenilor

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova. 2,35 este cota pentru „ambele marchează și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT